Kosačev: Sankcije Venecueli predviđene da narod te zemlje guraju ka nezadovoljstvu i rušenju legitimne vlasti

Izvor: Vostok.rs, 27.Feb.2019, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosačev: Sankcije Venecueli predviđene da narod te zemlje guraju ka nezadovoljstvu i rušenju legitimne vlasti

Sprovođenjem politike sankcija protiv Moskve Zapad želi da realizuje scenario smene vlasti u Rusiji, izjavio je predsednik Komiteta Saveta Federacije Rusije za međunarodne odnose Konstantin Kosačov na plenarnoj sednici Parlamenta.
Ruski senatori usvojili su saopštenje u vezi sa situacijom u Venecueli. „Sankcije nametnute Venecueli predviđene su da narod te zemlje guraju ka nezadovoljstvu i rušenju legitimne vlasti“, rekao je Kosačov. On je napomenuo da su Sjedinjene Američke Države u više navrata razrađivale sličan scenario, mešajući se u poslove suverenih država. „Na primeru naše zemlje vidimo da se koristi takav scenario. Sankcije protiv Rusije imaju isti cilj“, naglasio je Kosačov. Kosačov je izrazio zabrinutost zbog akcija Sjedinjenih Američkih Država, jer se „nalazimo na granici vojne intervencije u Venecueli“. Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.