Debakl Efesa protiv moskovskog CSKA

Izvor: B92, 16.Sep.2023, 09:50

Debakl Efesa protiv moskovskog CSKA

Košarkaši CSKA koji su nedavno poraženi od Partizana u finalu na turnira u Banjaluci, protiv turskog tima pokazali su daleko bolje izdanje i slavili 88:60.

Ruski i turski tim igrali su u okviru tradicionalnog "TUBAD" turnira u Istanbulu.

U poraženom timu, kojeg od ovesezone vodi trener Erdem čan, Elajža Brajant je bio najefikasniji sa 17 poena, a pratio ga je Ante Žižić sa 16.

CSKA je pripreme za narednu sezonu, posle Banjaluke, nastavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Turskoj gde je već odigrao dva meča pre duela sa Efesom.

Moskovljani su glatko savladali Turk Telekom, potom su tesno poraženi od Bešiktaša, a onda je usledila ova prilično ubedljiva pobeda nad predstavnikom Turske u Evroligi.

Kasper Ver je bio najbolji kod CSKa sa 18 poena.

Isti igrač je i nedavno na turniru u Banjaluci ostavio najbolji utisak kod Moskovljana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.