Zaha iz Junajteda prešao na pozajmicu u Kardif

Izvor: Sportski Žurnal, 31.Jan.2014, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaha iz Junajteda prešao na pozajmicu u Kardif

Član Mančester junajteda Vilfred Zaha prešao je na pozajmicu u Kardif do kraja sezone.
- To je završen posao, potpisao je ugovor. Verovatno smo završili sa dovođenjem igrača, ali možda će neki fudbaleri otići na pozajmicu – rekao je trener Kardifa Ole Gunar Solšer.
Zaha je u januaru prošle godine iz Kristal Palasa prešao u Junajted za 15 miliona funti, ali je do leta ostao na pozajmici u londonskom klubu. On je bio starter u samo dve utakmice za Junajted, u Komjuniti Šildu protiv Vigana i Liga kupu protiv Noriča.
Ove sezone u Premijer ligi ušao je kao zamena u utakmicama sa Njukaslom i Aston Vilom, u decembru.
Posle 23 kola u Premijer ligi Kardif zauzima poslednje, 20. mesto sa 18 bodova i ima tri manje od ekipa koje se ne nalaze u zoni ispadanja.
Solšer je u decembru zamenio Malkija Mekeja na klupi Kardifa, ekipa je od tada pretrpela tri poraza u prvenstvu, od Vest Hema, Mančester sitija i Mančester junajteda, ali je pobedila u dva meča u FA kupu, protiv Njukasla i Boltona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mojes novinarima: Neće biti više pojačanja, isključite aparate i ostavite olovke

Izvor: Blic, 31.Jan.2014

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes izjavio je da je njegov klub završio sa dovođenjem igrača u ovom prelaznom roku..."Neće biti novih vesti, isključite fotoaparate i ostavite olovke. Završili smo s dovođenjem igrača. Mančester junajted je uradio šta je hteo u zimskom prelaznom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.