Mojes novinarima: Neće biti više pojačanja, isključite aparate i ostavite olovke

Izvor: Blic, 31.Jan.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes novinarima: Neće biti više pojačanja, isključite aparate i ostavite olovke

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes izjavio je da je njegov klub završio sa dovođenjem igrača u ovom prelaznom roku.

"Neće biti novih vesti, isključite fotoaparate i ostavite olovke. Završili smo s dovođenjem igrača. Mančester junajted je uradio šta je hteo u zimskom prelaznom roku", rekao je Mojes.

Mančester junajted je u ovom prelaznom roku doveo Huana Matu iz Čelsija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za 37 miliona funti. Mojs je kazao da je Mata izpunio njegova očekivanja i da se brzo uklopio u tim.

"On je sjajan fudbaler, dobar momak i brzo se uklopio u tim. Mata je ispunio sva moja očekivanja. Mislio sam da će mu trebati vremena da se prilagodi, ali on je na utakmici sa Kardifom bio sjajan", rekao je škotski stručnjak.

Mata je debitovao za Mančester junajted u utorak na utakmici 23. kola Premijer lige protiv Kardifa (2:0).

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojes novinarima: Neće biti više pojačanja, isključite aparate i ostavite olovke

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes izjavio je da je njegov klub završio sa dovođenjem igrača u ovom prelaznom roku.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Mojes: Neće biti više pojačanja

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jan.2014

Trener fudbalera Mančester junajteda Dejvid Mojes izjavio je danas da je njegov klub završio sa dovođenjem igrača u ovom prelaznom roku. ..Dejvid Mojes  .."Neće biti novih vesti, isključite fotoaparate i ostavit olovke. Završili smo s dovođenjem igrača. Mančester junajted je uradio šta je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.