ZVANIČNO - Junajted potvrdio prvo zimsko pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 07.Jan.2021, 20:07

ZVANIČNO - Junajted potvrdio prvo zimsko pojačanje! (foto)

Ono što je jesenas započeto, sada je i definitivno realizovano.

Fudbaler Atalante Amad Dialo od danas je novi igrač Mančester junajteda, potvrdio je klub sa Old Traforda.

Osamnaestogodišnji napadač iz Obale Slonovače, potpisao je ugovor do 2025. godine, uz mogućnost da saradnja bude nastavljena još sezonu.

Dialo je u Atalantu stigao 2015. godine, a za prvi tim je debitovao četiri godine kasnije, i od tada je upisao pet nastupa i postigao jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gol za tim iz Bergama.

On će na Old Traford stići kada mu bude odobrena viza, a transfer je dogovoren još u oktobru, kada je Junajted pristao da plati za 21 milion evra i još potencijalnih 20 miliona na ime različitih bonusa.





''Mančester junajted sa zadovoljstvom obaveštava da je finalizirao detalje prelaska Amad Dijaloa iz Atalante. Krilni igrač iz Obale Slonovače je potpisao ugovor do juna 2025. godine sa opcijom produženja za još godinu dana.







Kada je postignut dogovor između klubova, petog oktobra, poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka, ostalo je da se medicinske, radne dozvole i ostali lični uslovi preciziraju'', navodi se u saopštenju Mančester junajteda.

-

-

Signed ✍️

Sealed 🤝

Delivered 👋

We are 𝙙𝙚𝙡𝙞𝙜𝙝𝙩𝙚𝙙 to confirm @AmadDiallo79's transfer to United has been finalised!#MUFC

Manchester United (@ManUtd) January 7, 2021
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Tek što je stigao u Junajted, sledi put u London?!

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2021, 10:41

Vudvord šalje pojačanje na pozajmicu..."Crveni đavoli" su finalizirali prvi zimski transfer...Amad Dialo je novi igrač Junajteda, ugovor je potpisan od juna 2025. godine. Visina transfera je 21 milion evra plus još dvadeset ukoliko ofanzivac ispuni bonus klauzule...18-godišnjaka čeka papirologija...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.