Van Gal o Ferdinandu: Bio je veliki igrač, možda je i dalje, ali nam ne treba

Izvor: Sportal.rs, 12.Sep.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van Gal o Ferdinandu: Bio je veliki igrač, možda je i dalje, ali nam ne treba

Rio Ferdinand će se vratiti na “Old Traford”, ali kao igrač Kvins Park Rendžersa. Englez će zaigrati protiv bivšeg kluba samo nekoliko meseci pošto je odlučio da napusti Mančester junajted. Bivši igrač “crvenih đavola” rekao je da će taj meč biti posebno specifičan za njega.

- Biće veoma emotivno. Imao sam odlične godine tamo, bilo je to prelepo vreme. Nažalost, kada sam otišao nisam stigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da se pozdravim. Tako da će to biti odlična prilika da se pozdravim sa svima onima koji su me podržavali – rekao je Ferdinand, a prenosi Gardijan.

Engleski fudbaler igrao je za Mančester od 2002. godine, pa sve do ovog leta, kada je rešio da ode iz kluba. Menadžer, Luj Van Gal na pitanje da li je trebalo da sačuva Ferdinanda, rekao je:

- Ne. On je bio veliki igrač, možda je i dalje veliki igrač, ali uvek dođe vreme kada fudbaler treba da ode iz kluba – rekao je holandski stručnjak, a prenosi Eurosport.

Meč između Mančester junajteda i Kvins Park Rendžersa na programu je u nedelju od 17 časova.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: Beta/AP/John Walton, PA Wire)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kako će Rio protiv svojih?

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2014, 13:34

Dugogodišnji defanzivac Mančester Junajteda sutra će na "Old Trafordu" u dresu Kvins Park Rendžersa igrati protiv kluba s kojim je u karijeri osvojio sve što se osvojiti moglo. Naglašava da je profesionalac i da želi da pobedi.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.