Uživo: Iguain u Napoliju, bivši fudbaler Mančester junajteda u Partizanu!

Izvor: Blic, 21.Jul.2013, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Iguain u Napoliju, bivši fudbaler Mančester junajteda u Partizanu!

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa.

21:56 - Bivši igrač Junajteda stiže u Partizan!

Fudbalski klub >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Partizan mogao bi od ovog leta da bude jači za bivšeg igrača Mančester junajteda!

Crno-beli su, naime, blizu dogovora sa Erikom Đemba Đembom, saznaje Mocart sport.

Đemba-Đemba je karijeru počeo u Nantu, a posle toga je od 2003. do 2005. igrao kod Aleksa Fergusona u Junajtedu. Usledile su dve sezone u Aston Vili, uz "izlet" na pozajmicu u Barnli, a potom je nastupao za SC Katar, OB, te dva izraelska kluba, Hapoel iz Telaviva i Bnei Sakhnin.

Nekadašnji zadnji vezni kamerunske reprezentacije trebalo bi da stigne u Humsku 1 do četvrtka, posle čega bi bio prijavljen za naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

21:52 - Milan očekuje dolazak Honde, ali tek u januaru

Potpredsednik fudbalskog kluba Milan, Adrijano Galijani, očekuje da 27-godišnji Japanac Keisuke Honda dođe u "roso-nere" iz moskovskog CSKA, ali tek u januaru.

"Njegov ugovor ističe 31. decembra, kada će moći da razgovara sa svim ostalim klubovima, kao i sa nama. Ali, očekujem da će doći kod nas u januaru. Ne verujem da će se taj transfer dogoditi ovog leta, osim ako neki sponzor ne uleti u tu priču. Njegova otkupna cena i plata su ipak previsoki, ali ako neki 'spoljni faktor' interveniše, onda je sve moguće", poručuje Galijani.

21:47 - Inter želi Gastona Ramireza

Sautemptonov napadač, Urugvajac Gaston Ramirez, mogao bi ovog leta da pojača Inter.

Prema rečima njegovog agenta, koji mu je i pomogao da pre 12 meseci stigne u Englesku iz Bolonje, Italija je ostala u Ramirezovom srcu.

"Englezi su mnogo platili njegov dolazak, tako da ako ga Inter želi, moraće to i da potkrepi velikim novcem. Italija je u Ramirezovom srcu, ali ne volim da pričam o stvarima dok ne budu konkretne. Kada dođe zvanična ponuda, pričaćemo", rekao je Pablo Betankur.

21:26 - Novi detalji: Real i Napoli se dogovorili oko Iguaina

Fudbalski klubovi Napoli i Real iz Madrida postigli su dogovor oko prelaska Gonazala Iguaina u Seriju A za 37 miliona evra, ali još nisu dogovoreni detalji primanja igrača, javili su u nedelju uveče italijanski mediji.

List Korijere delo Sport je ranije tokom dana objavio da je Real prihvatio ponudu Napolija za argentinskog fudbalera od 35 miliona evra, dok je Skaj Italija uveče javila da je predlog bliži cifri od 37 miliona evra, plus dodatnih tri miliona za bonuse.

Oba izvora navode da problem za postizanje konačnog dogovora predstavljaju uslovi koje traži Iguain. Naime, Skaj Italija tvrdi da je glavni problem oko prava na prodaju fotografija fudbalera. U Realu su igračima ostavljali 50 odsto od prava na fotografije, dok Napoli želi da zadrži vlasništvo nad ovim unosnim poslom.

20:57 - Eureljo Gomeš može da ide za džabe iz Totenhema

Nekadašnji čuvar mreže brazilske reprezentacije, 32-godišnji Eureljo Gomeš, otkrio je da može da besplatno napusti Totenhem, za koji nije nastupio još od novembra 2011. i meča Lige Evrope protiv PAOK-a.

"Moja situacija u Totenhemu nije dobra. Mogu da odem besplatno, iako imam ugovor na još jednu sezonu. Rekao sam im da želim da idem. Voleo bih da se lepo vratim u PSV iz kog sam i došao, tamo sam proveo sjajne godine. Ako me PSV želi, rekao bih im 'da!'", izjavio je Gomeš.

20:14 - Zubizareta putuje po novog trenera Barse

Sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta putuje u Argentinu kako bi se sastao sa trenerom Njuels Old Bojsa Herardom "Tatom" Martinom koji bi na klupi šampiona Španije trebalo da zameni Tita Vilanovu, pišu španski mediji.

Pored Martina, i treneri Selte i Evertona, Luis Enrike i Andre Viljaš Boaš, navode se kao veliki kandidati za novog trenera Barselone.

19:36 - Real našao zamenu za Koentraa?

Prema pisanju španske štampe, Real Madrid je na korak od dovođenja novog štopera.

Kako "El Konfidensijal" tvrdi, kao zamenu za Fabija Koentraa, "kraljevski klub" vidi 27-godišnjeg defanzivca Granade, Giljermea Sikeiru.

19:00 - Vučinić sve nervozniji, rastanak sa Juveom kao da je blizu

Činjenica da ga mediji dovode u vezu sa odlaskom u Mančester junajted, ali i konkurencija koja je znatno pojačana u napadu Juventusa, uslovili su da Mirko Vučinić demonstrativno napusti trening torinskog kluba. Pročitajte zašto.

18:31 - Arsenal želi Ešlija Vilijamsa?

Arsenal se do sada nije proslavio u prelaznom roku, a sledeća meta Arsena Vengera je defanzivac Svonsija Ešli Vilijams.

Preostaje da se vidi hoće li čelnici "tobdžija" preduzeti konkretnije mere, naročito kad se ima u vidu povreda Tomasa Vermelena i odsustvo sa terena u naredna tri meseca.

Klubovi su imali pregovore u prethodnih nedelju dana, a problem je sledeći: Svonsi traži 12 miliona funti, Arsenal smatra da igrač vredi u rasponu od osam do 10 miliona.

17:54 - Kuman neće na klupu Barselone

Trener fudbalskog kluba Fejenord Ronald Kuman isključio je mogućnost da preuzme Barselonu po odlasku Tita Viljanove sa klupe šampiona Španije.

"Da zamenim Viljanovu? Uopšte ne razmišljam o tome. Ne znam ko će to biti, stalo mi je samo do Viljanove", rekao je Kuman, prenosi Eurosport.

Dosadašnji trener Barse ima rak grla zbog čega se već povremeno povlačio radi lečenja.

17:28 - Japanci potpisali za Slobodu

Japanski fudbaleri Keisuke Ogava i Šohei Okuno su posle osmodnevne probe potpisali ugovore sa ekipom užičke Slobode.

Oni su uspeli da se nametnu treneru Ljubiši Stamenkoviću i na kraju testiranja stavili potpise na sporazume sa ovim Superligašem.

Oba fudbalera su prvu polovinu sezone provela u letonskom fudbalu, gde inače nastupa priličan broj igrača iz Japana.

16:58 - Obradović o Partizanu: Možda se pojavila prava ponuda...

Šampion Srbije Partizan traži pojačanje u štoperskoj liniji posle odlaska Ivana Ivanova u Bazel, a rešenje bi mogao da bude bivši defanzivac Obilića, Lokomotive iz Moskve, Borusije iz Mehengladbaha i Metalista iz Harkova, Milan Obradović.

"Sada sam slobodan igrač. Imam dosta ponuda iz inostranstva, Ukrajine… Čekam onu pravu. Ili se već pojavila", zagonetno je rekao Obradović za "Žurnal".

16:14 - Totenhem doveo Nasera Šadlija iz Tventea

Engleski fudbalski klub Totenhem angažovao je dosadašnjeg igrača Tventea Nasera Šadlija.

"Posle obavljenih lekarskih pregleda i dogovora o ličnim uslovima, belgijski fudbaler će se priključiti ekipi Totenhema sledeće nedelje na klupskoj turneji u Hong Kongu", piše na sajtu londonskog premijerligaša koji nije izneo detalje ugovora.

Šadli je drugi igrač kojeg je Totenhem doveo u letnjem prelaznom roku, nakon što je na Vajt Hart Lejn došao Brazilac Paulinjo iz Korintijansa.

Šadli (23) je iz ekipe AGOVV 2010. godine prešao u Tvente, za koji je odigrao 106 utakmica i postigao 31 gol. Za reprezentaciju Belgije odigrao je 14 utakmica i postigao dva gola.

15:36 - Everton ponudio milion evra za Konea

Štoper Le Mana Mori Kone na meti je Evertona, koji je poslao ponudu od milion evra za mladog Francuza.

Devetnaestogodišnjui defanzivac bi mogao da se pridruži prezimenjaku Aruni Koneu, koji je ovog leta prešao u tim iz Liverpula za 9.2 miliona evra.

Kone je bio i u omladinskom pogonu Pari sen Žermena, a u Le Man je došao 2009. godine.

15:04 - Sušić u pregovorima sa Barsom?

Kao prenosi hrvatski "Jutarnji list", sportski direktor Barselone Andoni Zubizareta kontaktirao je menadžera Milana Ćalasana povodom angažmana selektora Bosne i Hercegovine Safeta Sušića nakon oproštaja od trenera Tita Vilanove, koji će se posvetiti lečenju.

Sušić je na ceni zbog igre Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, Zubizareta je bio očaran njim kao igračem, prati njegov trenerski rad i doživljava ga kao učenika Ivice Osima.

"Zubizarreta će se sa Sušićem sastati u Parizu ili Sarajevu, i to u idućih nekoliko dana", rekao je Ćalasan.

Najčitanije SADA: Transferi: Madrid na nogama, Bejl ide u Real za 80 miliona, Lane pred Zvezdom! Transferi: Ljuti Parižani najavili "operaciju Mesi", Jovetić zadužio 35 u Sitiju! Transferi: Siti kupio Jovetića, Markinjos novo pojačanje PSŽ-a, Janković u Veroni

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Transferi: Iguain u Napoliju, bivši fudbaler Mančester junajteda u Partizanu!

Izvor: Blic, 21.Jul.2013

Fudbalski klubovi se pojačavaju za novu sezonu, a uz Blicsport iz minuta u minut, u novoj sezoni izdanja bloga uživo, možete da "prošetate" svetskom fudbalskom pijacom, pročitate najnovije tračeve, istine, kao i dogovorene transfere, i tako sve do 31. avgusta dok se ne spusti zavesa...22:00 - Nastavljamo...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.