Triler na Vembliju: Marsijal odveo đavole u finale FA kupa

Izvor: Vesti-online.com, 23.Apr.2016, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Triler na "Vembliju": Marsijal odveo "đavole" u finale FA kupa

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u finale FA kupa posle dramatične pobede nad Evertonom - 2:1 na "Vembliju".

Čovek odluke bio je francuski napadač Entoni Marsijal, koji je u trećem minutu sudijske nadoknade dobneo veliku radost "đavolima" i priliku da lošu sezonu završe sa trofejem u najstarijem takmičenju na svetu.

Četa Luja van Gala povela je golom Felainija u 34. minutu. Smoling je autogolom doneo izjednačenje timu iz Liverpula, 15 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pre kraja. Prethodno je napadač "karamela" Lukaku promašio penal. Kazna je stigla u poslednjim trnucima susreta.

Pogledajte gol Marsijala!

Mančester Junajted čeka boljeg iz meča Kristal Palas - Votford, koji je na programu u nedelju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

FA KUP: Junajted preko Evertona do finala! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2016

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Everton u polufinalu FA kupa rezultatom 2:1. Trijumf “Crvenim đavolima” doneo je Marsijal golom u 93. minutu.. . Junajted je poveo u 34. minutu golom Felainija nakon odlične akcije Rašforda i centaršuta Marsijala.. U 57. minutu Everton je mogao do poravnanja,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.