TRANSFERI UŽIVO (3. januar): Kinezi vode i Papua Gomeza?! Gabijadiniju na stolu 17.000.000, Marselj pojačao ponudu za Pajea

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRANSFERI UŽIVO (3. januar): Kinezi vode i Papua Gomeza?! Gabijadiniju na stolu 17.000.000, Marselj pojačao ponudu za Pajea

Uz MOZZART Sport pratite dešavanja na transfer pijaci...

Polako, ali sigurno stigli smo do kraja još jednog uzbudljivog dana na zimskoj transfer pijaci. Pre nego što se oprostimo od vas i zakažemo vam sledeće viđenje već za sutra ujutru, da se podsetimo šta smo sve imali danas:

*Tomas Rinkon je postao novi fudbaler Juventusa

*Aksel Vitsel se zvanično preselio u Kinu u redove Tjnađina

*Lester je kupio vezistu Genka Vilfreda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ndidija

*Stevan Jovetić je blizu prelaska u Sevilju, mada ga traži pola Evrope

*Napoli je potvrdio dolazak Leonarda Pavoletija iz Đenove

*Julijan Draksler je predstavljen u Pari Sen Žermenu

*Volfzburg je obezbedio dolazak veziste Rena Pol-Žorža Ntepa

*Rudi Žested je dogovorio prelazak u Midlzbro

22.30 - ODBIJENO: Sanderlend je odbacio inicijalnu ponudu Vest Hema za napadača Džermejna Defoa. Menadžer Čekićara Slaven Bilić je navodno spremio čak 6.000.000 evra za 34-godišnjeg golgetera, ali je dobio korpu.

22.10 - Frenk Lampard ne pomišlja na penziju. Vremešnom vezisti je istekao ugovor sa Njujork Sitijem, pa bi tokom zime mogao da se vrati u Englesku. Davljenik u Premijer ligi Kristal Palas i lider Čempionšipa Brajton spremni su da mu ponude ugovor, javlja San.

21.57 - Sevilja baš želi da oteža život Juventusu. Znamo odranije da je Stara dama zainteresovana za Stivena N'Zonzija koji ima izlaznu klauzulu od 30.000.000 evra, a Berberi su se dosetili da mu ponude novi ugovor i dignu klauzulu na 45.000.000. Tačno da se u Torinu ubiju nakon što su već izvisili za Aksela Vitsela.

21.45DOGOVORENO: Iskusni italijanski defanzivac Čezare Bovo seli se u Peskaru. Doskorašnji fudbaler Bikova će raskinuti ugovor sa Torinom šest meseci pre isteka i sutra postati novi fudbaler ekipe Masima Oda. Potpisaće ugovor na godinu i po dana sa novim klubom.

21.39 - DOGOVORENO: Volfzburg je obezbedio jš jedno pojačanje i to sjajnog veziste Rena. Opširnije OVDE

21.15 - Šveđanin Viktor Lindelef je velika zimska želja Mančester Junajteda, a da bi mogao da napusti Benfiku narednih dana sugeriše nam činjenica da drugi put uzastopno nije u timu Orlova na večerašnjem kup duelu sa Vizelom. Podsetimo, Šveđanin nije igrao ni prošle nedelje protiv Pasoš Fereire.

21.00 - ZVANIČNO: Iskusni defanzivac Džonatan Mensah (26) preselio se u redove američkog MLS ligaša Kolumbusa. Reprezentativac Gane nosio je do skoro dres Anžija iz Mahačkale.

20.51 - I Kaljari je do večeras slovio za kandidata da dovede na pozajmicu Salvatorea Sirigua, ali od toga nema ništa. Plata koju Italijan ima prevelika je za klub sa Sardinije, tako da iskusnom golmanu ostaje da se nada selidbi u Napoli koji je zainteresovan za njegove usluge.

20.30 - Dosta se piše i o potencijalnom transferu Marka Veratija iz PSŽ-a u Seriju A. U celu priču uključio se i njegov agent koji je danas poručio da bi vezista mogao lako da zaigra u Interu ili Juventusu, ali da se dosta pitaju u Sveci koji ga neće lako pustiti.

"PSŽ je skup izlog", jasno je poručio zastupnik italijanskog fudbalera.

20.23 - ZAVRŠENO: Rudi Žested je uspešno prošao lekarske preglede u Midlzbrou i sutra će biti zvanično predstavljen kao prvo zimsko pojačanje ekipe Aitora Karanke. Aston Vili će pripasti 7.000.000 evra na ime obeštećenja.

20.15 - Prošle sezone jedan od najzapaženijih u timu Sevilje, ove ga nigde nema. Francuz Timoti Kolodžejčak izgleda nema budućnost u Anadaluziji kod Horhea Sampaolija, pa bi mogao da promeni sredinu uskoro. Menhengladbah se spominje kao klub koji ga želi i koji je spreman da plati 10.000.000 evra za njegov dolazak.

19.59 - ZVANIČNO: Holanđanin Rašedli Bazur predstavljen je večeras u Volfzburgu kao novo pojčanje Vukova. Stigao je iz Ajaksa za 12.500.000 evra.

19.47 - Još malo smo u Nemačkoj gde je Holger Badštuber danas jedna od glavnih tema na transfer pijaci. Naime, Sportbild piše da su uz HSV i Mančester Siti za defanzivca Bajerna zainsteresovani i u redovima drugoligaša Štutgarta. Tek ta kombinacija zvuči nerealno...

19.38 - Volfzburg želi pametno da potroši novac od prodaje Julijana Drakslera, a u redovima ovog kluba veruju da bi Manolo Gabijadini mogao da bude dobra investicija. U tu svrhu ponudili su Napoliju 17.000.000 evra, piše Tutomerkato, za fudbalera kojeg želi i Everton, a koji mora da bude prodat da bi se obezbedile pare za kupovinu Pavoletija.

19.32 - Insinje se seli u Seriju B! Zanimljivo zvuči, zar ne, a radi se o mlađem bratu sjajnog fudbalera Napolija Lorenca, Robertu koji će karijeru nastaviti na šestomesečnoj pozajmici u redovima drugoligaša Latine.

19.25 - Pored evropske vrlo je zanimljivo i na srpskoj fudbalskoj pijaci. Partizan je na pragu velikog pojačanja, a o svemu opširnije pročitajte OVDE

19.15 - Zanimljiva vest za čelnike Rome i Las Palmasa. Hese Rodrigez ne nalazi se na spisku fudbalera Pari Sen Žermena koji su otputovali u Tuns na zimske pripreme. Dakle, Sveci nemaju nameru da ga koriste u nastavku sezone pa ćemo videti šta će dalje biti sa nekadašnjim fudbalerom Reala.

19.05 - Jedan od najzanimljivijih fudbalera ove zime je Švajcarac Rikardo Rodrigez. Inter ga odranije prati, potom se javio i Arsenal, a britanski San piše da je Čelsi trenutno u pol poziciji da obezbedi kupovinu fudbalera Volfzburga koji ima otkupnu klauzulu u ugovoru sa Vukovima i može da promeni sredinu u januaru.

18.59 - Još jedan fudbaler se sprema za selidbu u Kinu i to iz Čempionšipa. Prema informacijama Skaj Sportsa Tjarnon Čeri je faktički sve dogovorio sa novim prvoligašem Guižou Hefengom, koji će za njegov dolazak platiti Kvins Park Rendžersu oko 5.000.000 evra.

18.53 - DOGOVORENO: Aleksander Batner se vraća u Vitese. Posle godina lutanja po Mančester Junajtedu, Dinamu iz Moskve, Anderlehtu, sada već 27-godišnji defanzivac rešio je da se vrati u matični klub sa kojim će potpisati ugovor na dve i po godine.

18.47 - Malo vesti iz Francuske. Tamošnji Frans Fudbal pomno prati situaciju oko interesovanja Marselja za Dimitrija Pajea. Mnogima i dalje zvuči neverovatno priča o povratku fudbalera Vest Hema u matični klub, a pomenuti medij piše da su u klubu sa Velodroma spremni da Čekićarima ustupe Buonu Sara ili Romana Alesandrinija uz 40.000.000 evra koliko su spremni da plate za reprezentativca Francuske.

18.40 - Pisali smo u ovom blogu tokom popodneva oko interesovanja Aston Vile za kapitena Foresta Henrija Lensburija, a Skaj Sport je otkrio detalje. Ekipa Stiva Brusa je ponudila Šumarima oko 3.500.000 evra, a videćemo da li će to biti dovoljno da ih ubedi da ga puste u Birmingem.

18.29 - DOGOVORENO: Škotski šampion Seltik dobija prvo zimsko pojačanje i to iz Rusije. Radi se o talentovanom 19-godišnjem vezisti Kuasiju Ebueu iz Obale Slonovače koji nastupa za Krasnodar. Zeleni iz Glazgova će za njegov dolazak platiti oko 3.000.000 evra ruskom premijerligašu.

18.20 - Jutros smo već pisali o interesovanju Njukasla za napadača Brentforda Skota Hogana, a informacije iz Engleske govore da je Vortford već krenuo po sjajnog napadača, trenutno trećeg strelca Čempionšipa. Premijerligaš je ponudio oko 11.000.000 evra što je dovoljno izazovno za napdača koji bi dobio lepu šansu da nastupi na top nivou. Pored Votforda i Njukasla za Hogana se navodno zanima i Vest Hem.

18.11 - ZVANIČNO: Lester je kupio Vilfreda Ndidija iz Genka! Opširnije o detaljima ovog transfera OVDE

18.00 - ZVANIČNO: Briž je doveo novog golmana, talentovanog Amerikanca Itana Horvata koji je stigao iz norveškog Moldea i potpisao ugovor na četiri i po godine.

17.51 - Salvatore Sirigu gleda ka domovini. Italijan na pozajmici u Sevilji iz Pari Sen Žermena nije se proslavio, pa ozbiljno razmišlja o promeni sredine već tokom zime. Napoli se javio kao zainteresovani klub, a njegov agent kaže da bi selidba na Čizmu bila prava stvar za dalju reprezentativnu karijeru.

17.45 - ZVANIČNO: Zenit je potvrdio da je prodao Belgijanca Aksela Vitsela kineskom Tjanđinu za 25.000.000 evra.

17.38 - ZVANIČNO: Pol Klement je novi trener Svonsija. Doskorašnji pomoćnik Karla Ančelotija večeras će sa tribina gledati svoj novi tim na gostovanju protiv Kristala Palasa, a sutra ujutru i zvanično preuzima ekipu.

17.30 - Trener Sevilje Horhe Sampaoli je potvrdio da je njegov tim zainteresovan za Stevana Jovetića.

"On je jedan od fudbalera koje smo gledali, ali za sada nije bilo konkretne ponude", priznao je Argentinac.

17.21 - Dok čekamo zvaničnu potvrdu transfera Huana Iturbea iz Rome u Torino, evo nam još jedne zanimljive informacije iz tabora Bikova. Tim Siniše Mihajlovića traži pojačanje u poslednjoj liniji, a izbor je Tunižanin Ajmen Adbenur koji se teško snalazi u Valenisiji. Iako bi Italijani voleli da ga dobiju prvo na pozajmicu, teško da će to biti slučaj, tim sa Mestalje traži oko 20.000.000 evra.

17.10 - Milan i Roma su dobili žestoku konkurenciju kada je u pitanju kupovina Papua Gomeza. Jednog od najboljih fudbalera Atalante traže iz Kine i to dva kluba - Tjanđin koji trenira Fabio Kanavaro i koji je nedavno doveo Belgijanca Aksela Vitsela, kao i Đijangsu (koji je u vlasništvu familije Suning koja vodi Inter).

17.01 - ZVANIČNO: Ekvadorac Anderson Ordonjez (23) novi je fudbaler Ajntrahta iz Frankfurta. Stigao je iz Barselone za obeštećenje od 1.000.000 evra.

16.55 - Samo što je prionuo na posao, novog trenera Svonsija Pola Klementa čeka prvi važan zadatak - kupovina krilnog napadača PSV-a Lusijana Narsinga. Skauti Labudova pratili su pomno ovog fudbalera tokom jeseni, pa se očekuje da reprezentativac Holandije uskoro sleti na Liberti stadion.

16.47 - Jedna od većih zvezda zimske pijace u Francuskoj mogao bi da budefudbaler Monpeljea Morgan Sanson. Za Francuza se odranije zanimaju Vest Bromvič Albion i Dortmund, a danas se pojavio i Marselj kao kandidat. Međutim, sve ih je o'ladio danas predsednik Monpeljea Luj Nikolan koji je poručio da je cena 22-godišnjeg centralnog veziste između 10.000.000 i 15.000.000 evra.

16.40 - Priča se i o odlasku Vladimira Stojkovića iz Notingema, a OVDE pročitajte šta srpski reprezentativac kaže o svom statusu na Siti Graundu.

16.35 - Vraćamo se na Ostrvo odakle nam stižu zanimljive vesti iz Notingem Foresta. Naime, Aston Vila se sprema da krene u kupovinu napadača Henrija Lensburija, kapitena Šumara, koji je ove jeseni postigao šest golova u Čempionšipu. Za sada nema precizinih detalja, ali se pretpostavlja da bi nekadašnji klinac Arsenala mogao da košta oko 7.000.000 evra.

16.29 - Potraga za pojčanjem u defanzivi kluba sa severa Nemačke ne ide baš po planu. Agenti Holgera Badštubera negiraju da su dobili ponudu HSV-a. Na sve to i izjava Karla-Hajnca Rumenigea da su male šanse da puste ovog igrača na pozajmicu.

16.18 - ZVANIČNO: Hamburger je potvrdio da je prodao Santosu defanzica Klebera Reisa. Brazilski klub uplatiće 2.500.000 evra na ime obeštećenja za 26-godišnjeg štopera.

16.10 - Džon Obi Mikel u Valensiji? Izgledalo je da je gotovo... Ali nije! Oglasio se menadžer Nigerijca i potvrdio da vezista Čelsija nije potpisao ugovor sa Valensijom i da ima četiri bogate ponude iz Kine. Ali to ne znači da na kraju neće završiti na Mestalji...

15.59 - Sampdorija traži napadača, meta je Haris Seferović iz Ajntrahta kao što smo juče pisali, ali on je bliži Benfiki. Zato se Dorija okrenula Albertu Paloskiju iz Atalante nije imao veliku minutažu u prvom delu sezone, a ona bi mogla da bude još manja ako u Bergamo dođe Rodrigo Palasio.

15.51 - Anotnio Konte je priznao da elsi juri pojačanja u januaru, ali da će biti teško da pronađe adekvatne igrače zbog specifičnosti zimske pijace. Rekao je i da su mu potrebna pojačanja na pojedinim pozicijama jer je sezona duga i ima mnogo utakmica.

15.45 - U narednima satima bi trebalo da stigne i zvanična potvrda prelaska Felipea Mela iz Intera u Palmeiras.

15.36 - Još jedan napadač je potencijalno pojačanje Sevilje. Španci žele Borhu Bastona koji je letos stigao u Svonsi za 18.000.000 evra i potpuno razočarao pošto je do sada postigao samo jedan gol. Naravno, Sevilja bi da ga pozajmi. Ne pada joj na pamet da daje velike pare.

15.27 - Evo i jedne vesti za našeg vernog čitaoca Alexu Lalatovića i njegov omiljeni klub Benevento. Kluba sa juga Italije je angažovao Sampdorijinog vezistu Erama.

15.16 - Posle Stendarda, još jedno pojačanje stiže u Peskaru koja se bori za opstanak. Mesto Alberta Akvilanija će zauzeti Andres Kubas iz Boke Juniors. Delfini će Boki platiti 150.000 evra za pozajmicu do kraja sezone plus 4.000.000 evra ako budu želeli da otkupe Kubasa narednog leta.

15.06 - Liverpul nema nikakvu naeru da se odrekne veziste Kevina Stjuarta iako bi mnogo klubovi želeli da ga dobiju na pozajmicu do kraja sezone. Svonsi, Njukasl, VBA, Brajton i Aston Vila žele da pozajme Stjuarta, ali je Klop stavio veto na njegov privremeni odlazak.

14.59 - Šta se dešava sa Petrom Škuletićem? Za ruske medije se oglasio njegov menadžer Ivan Adžić. Opširnije OVDE.

14.51 - Još jedan igrač je na meti Njukasla. Posle Skota Hogana i Toma Kleverlija, Rafa Benitez sada želi i Monpeljeovog ofanzivca Rijada Budebuza pišu francuski mediji. Izgleda da će Svrake biti prilično aktivne u ovom prelaznom roku...

14.44 - Rubin iz Kazanja je ponudio 4.000.000 evra Galatasaraju za turskog vezistu Jasina Oztekina, prenose ruski mediji.

14.32 - Propao je transfer bugarskog ofanzivca Ivelina Popova iz moskovskog Spartaka u Trabzon. Turci su ponudili Rusima 3.000.000 evra za obeštećenje, a igraču 4.800.000 evra za trogodišnji ugovor, ali do realizacije posla nije došlo. I dalje se pregovara o prelasku Serdara Taščija iz Moskve na obalu Crnog mora.

14.21 - Važne vesti za navijače Borusije Dortmund! Iz Rusije stiže potvrda da je nemački tim zagrizao za sjajnog Fjodora Smolova. Opširnije OVDE.

14.12 - Mančester Siti je ponudio 2.000.000 evra za Milanovo čudo od golmana! Opširnije o ovoj zanimljivoj priči OVDE.

14.03 - BOMBA! Torinski Tutosport javlja da je Tjanđin Kvanžan spremio još jednu transfer bombu posle Aksela Vitsela. Kinezi su pristali da plate Fiorenztini otktupnu klauzulu od 50.000.000 evra za Nikolu Kalinića. sada se italijanski klub više ništa ne pita. Sve je na Kalinića, a spominje se godišnja plata od desetak miliona evra...

13.51 - Huan Iturbe su u ovim trenucima nalazi na lekarskim pregledima u Torinu i uskoro možemo očekivati zvaničnu potvrdu transfera.

13.45 - Važna vest iz Rusije! Spartak iz Moskve puca na sve strane u ovom prelaznom roku. Već su dgovorili dolazak Luiz Adrijana iz Milana, a sada su se zainteresovali za još jednog Južnoamerikanca. I to kakvog! Meta je Seabstijan Driusi iz River Plejta, verovatno u ovom trenutku i ponajbolji igrač u argentinskom fudbalu. Za krilnog napadača se ineteresuje i Real Madrid.

13.38 - Zaboravljeni marokanski napadač Maruan Šamak ima ponudu kazahstanskog Kairata. Nekadašnji napadč Arsenala je trenutno slobodan igrač.

13.31 - Srpski vezista Marko Adamović iz kiparske Karmiotise bi mogao uskoro da pojača Leh iz Poznanja u transferu vrednom 120.000 evra.

13.28 - Jedan od prvih transfera najavljenih za januar je napokon blizu realizacije. Vilfrid Ndidi iz Genka čeka samo na radnu dozvolu kako bi kompletirao transfer iz Genka u Lester.

13.21 - Španski ofanzivac Hese Rodrigez sigurno odlazi iz Pari Sen Žermena i ima nekoliko ponuda. Jedna od njih je Romina, ali mladi Španac preferira povratak u domovinu i najverovatnije će pojačati Las Palmas.

13.13 - Holandski šoper Vesli Hud je na izlaznim vratima Lacija, a za njega su zainteresovani Hamburger i Vest Hem.

13.06 - Sampdorijin desni bek Pedro Pereira će do kraja nedelje postati fudbaler Benfike, javljaju portugalski mediji. U transfer bi mogao da bude uključen i Filip Đuričić kojeg bi Sampdorija otkupila od lisabonskog kluba.

13.00 - Juventus je danas promovisao Rinkona, a sledeća misija je dovođenje Luiza Gustava kao alternative za neobavljen transfer Aksela Vitsela. Međutim, Brazilac je i na meti Intera pa ćemo narednih dana gledati italijanski derbi za vezistu Volfzburga.

12.51 - Zakomplikovalo se oko dolaska Đerara Deulofeua u Milan. Everton je stavio rampu, ali igrač insistira na transferu. Njegov menadžer se trenutrno nalazi na satsnaku sa ljudim iz Evertona i zahteva da Španac dobije dozvolu za odlazak na pozajmicu u Milan.

12.44 - ZVANIČNO: Iskusni defanzivac Giljelmo Stendardo je prešao iz Atalante u Peskaru.

12.39 - Nekadašnji napadač Crvene zvezde menja najboljeg fudbalera Južne Amerike u timu aktuelnog šampiona Kopa Libertadores! Opširnije OVDE.

12.35 - Čim se rastao sa Emirom Spahićem, Hamburger je počeo misiju oko dovođenja njegove zamene. Bundesligaš je u pregovorima sa Holgerom Badštuberom iz minhenskog Bajerna koji je rešio da napusti bavarski klub. Pored Hamburgera, za Badštubera se interesuje i Mančester Siti.

12.27 - Brazilski levi bek Marselo Ermes je doputovao u Lisabon na potpisivanje ugovora sa Benfikom. On dolazi iz Gremija kao slobodan igrač, a sa Orlovima će parafirati saradnju na četiri i po godine.

12.19 - Bordo je ponudio Betisu 2.500.000 evra za ofanzivnog vezistu Žonasa Martina.

12.12 - Lomi se oko Morgana Šnajderlina. Mančester Junajted ne žura sa prodajom, a Ronald Kuman hoće Francuza što pre u timu. Uskoro će i druga ponuda stići na Old Traforda. VBA je takođe zainteresovan i sprema ponudu kojom će nadmašiti Everton.

12.08 - ZVANIČNO: Alberto Akvilani je prešao iz Peskare u Sasuolo na pozajmicu do kraja sezone.

12.03 - Rudi Žested je doputovao na lekarske preglede u Midlzbro. Podsetimo da je Aston Vila juče privatila ponudu Midlzbroa vrednu oko 7.000.000 evra za napadača. Uskoro možemo očekivati i zvaničnu potvrdu transfera. Žestedov dolazak vrlo verovatno znači i odlazak Džordana Roudsa ili Dejvida Njudženta.

11.57 - Belgijanac Šarli Musonda koji se vratio sa pozajmice iz Betisa u Čelsi je potvrdio da ima ponudu Rome i da ne dolazi u obzir pozajmica u neki od belgijskih klubova. Musonda želi da se nametne Konteu, ali ako ne uspe u tome, raspoložen je da se preseli u Romu.

11.50 - Lacio je korak bliže dovođenju Anvara El Gazija iz Ajaksa. Igrač je pristao na uslove Rimljana, čeka se Ajaks. Lacio hoće El Gazija na pozajmicu s pravom otkupa na kraju sezone za 9.000.000 evra što je za milion više od jučerašnje ponude.

11.44 - ZVANIČNO: Julijan Draksler je novi igrač Pari Sen Žermena! Opširnije OVDE.

11.41 - Mirko Ivanić se seli u Hrvatsku?! Opširnije OVDE. 

11.38 - Srpski napadač Marko Dević koji je nastupao za reprezentaciju Ukrajine, napustio je Rubin iz Kazanja i seli se u Olimpik. Opširnije OVDE.

11.35 - Pari Sen Žermen nudi novi ugovor Edinsonu Kavaniju. Sveci žele da zadrže Matadora do 2020. godine, ali podsetimo da je kineski Tjanđin Kvanžan ponudio Urugvajcu neverovatnih 20.000.000 evra po sezoni.

11.30 - Sve smo bliži tome da će Aleksandar Mitrović napustiti Njukasl. Sa Ostrva stižu vesti da Rafa Benitez želi Skota Hogana iz Brentforda za kojeg vlada prava otimačina i za kojeg RB Lajpcig nudi 17.000.000 evra. To samo može da znači odlazak Mitrovića. Opširnije OVDE. 

11.26 - Borusija iz Dortmunda gleda u budućnost i naciljala je još jednog velikog talenbta. Reč je o Žan-Kevinu Ogustanu iz Pari Sen Žermena koji ne može da se izbori za minutažu na Parku prinčeva, ali bi mogao da dobije šansu na Vestfalenu.

11.20 - Torino i Bolonja pregovaraju o trampi. želja Siniše Mihajlovića je Bolonjin vezista Godfrid Donsa, dok bi u suprotnom smeru mogao da krene iskusni napadač Maksi Lopez kao zamena za povređenog Destra.

11.16 - PAOK iz Soluna je počeo pregovore oko povratka portugalskog reprezentativca Vijerinje iz Volfzburga. Međutim, problem je što Vukovi traže čak 6.000.000 evra za Vijerinju. To je ipak previše za PAOK.

11.10 - ZVANIČNO: Napoli je potvrdio transfer Leonarda Pavoletija. To je na svom Tviter profilu uradio predsednik kluba Aurelio de Laurentis uz poruku: "Dobro došao Leonardo". 

11.06 - Iako se tako nešto najavljivalo, izvori blisku Liverpulu tvrde da slavni klub nije zainteresovan za engleskog golmana Džoa Harta koji će se narednog leta vratti u Mančester Siti kada mu istekne pozajmica u Torinu.

11.02 - ZVANIČNO: Hamburger je raksinuo ugovor sa Emirom Spahićem! Bosanski defanzivac je slobodan u izboru nove sreine.

10.57 - Hrvatski defanzivac Domagoj Vida se najverovatnije seli u Bešiktaš. Turci su ponudili Dinamu iz Kijeva 5.000.000 evra za Vidu kojeg je želeo i Torino.

10.50 - Sve je iizvesnije da Ever Banega napušta Inter. Pored ponude iz Kine, Argentinac ima i poziv bivšeg kluba Sevilje da se vrati u Andaluziju. Međutim, finansijski aspekt kineske ponude je mnogo primamljiviji i za Inter, ia za igrača.

10.46 - Rafa Benitez želi Toma Kleverlija iz Evertona! Nudi mu šansu da oživi karijeru pošto kod Kumana ne igra. Ako Everton dovede Šnajderlina ili Nzonzija, onda je Kleverliju odzvonilo. Benitez ga želi u Njukaslu na pozajmicu do kraja sezone.

10.40 - ZVANIČNO: Dario Konka je novi fudbaler Flamenga! Argentinac koji je u Kini dugo vremena bio jedan od najplaćenijih igrača sveta se vratio u Brazil pošto mu je istekao ugovor Šangaj SIPG gde ga je zamenio Oskar. Konka je potpisao na godinu za Flamengo što mu nikada neće oprostiti pristalice Fluminensea čiji je bio idol igrajući u dva navrata za ovaj klub.

10.34 - Iz Italije stižu bombastične vesti: Alvaro Morata hoće da se vrati u Juventus! Španac je navodno nezadovoljan minutažom u Real Madridu i kaje se što se vratio na Bernabeu iz Juventusa. Međutim, transfer nije realan ove zime ako Mario Mandžukić ne ode iz Juventusa. Talkođe, Real bi mogao da iskoristi Moratu kako bi ga uključio u kupovinu Paula Dibale koji je velika želja Florentina Pereza.

10.28 - Sve je veća gužva oko Stevana Jovetića. Crnogorac nije u planovima Intera, ali ostali klubovi i te kako veruju u njega. Šalke, Borusija Menhengladbah, Milan, Spartak Moskva, Fenerbahče, Fiorentina... Sada se pojavio i novi kandidat. Sevilja želi Jovetića. Tačnije, on je njena prva meta pošto nema ništa od povratka Karlsoa Bake. Opširnije OVDE.

10.25 - Mančester Junajted je odvio 23.000.000 evra koliko je Everton ponudio za Morgana Šnajderlina! Ronald Kuman želi da opet sarađuje sa nekadašnjim pulenom iz Sautemptona, ali će morati dublej da zavuče ruku u džep. Junajted traži 28.000.000 evra za Francuza kojeg još žele Marselj, Inter...

10.23 - Birmingem je ponudio 5.000.000 evra Kristal Palasu za Bakarija Sakoa i čeka odgovor sa Selhurst Parka.

10.21 - Valensijin direktor Pitarh je potvrdio da je u završnim pregovorima sa Džon Obi Mikelom iz Čelsija.

10.18 - ZVANIČNO: Tomas Rinkon je novi fudbaler Juventusa! Kao što je i najavljeno, venecuelanski General je pojačao vezni red Stare dame. Juventus će Đenovi platiti 8.000.000 evra u naredne tri godine za obeštećenje plus dodatnih 1.000.000 evra ako Rinkon ostvari određene bonuse. Vezista je potpisao sa Bjankonerima na četiri godine.

10.17 - Još jedna velika vest iz Premijer lig. neimenovani kineski klub je ponudio 45.000.000 evra za Kristijana Bentekea iz Kristal Palasa, ali je Belgijanac odbio i samu pomisao da se preseli na Daleki istok. Zadovoljan je u Palasu i želi da ostane. Spekuliše se da je Peking Guam klub koji je ponudio novac za Bentekea.

10.15 - A sad jena mnogo ozbiljnija vest. Čini se i najvažnija sa Ostrva ovih dana. Sautemptonov štoper Virdžil van Dajk je zaludeo velike klubove poput Čelsija i Mančester Sitija, a njima se priključio i Everton. Svi oni žele Van Dajka u ovom prelaznom roku, a spekuliše se da bi transfer mogao da iznosi 60.000.000 funti što bi ga učinilo najskupljim defanzivcem svih vremena. Međutim, malo je relano da će se to desiti jer Sveci ne žele da prodaju Van Dajk pre narednog leta.

10.12 - Za početak, jedva vest u koju je teško poverovati ako niste Englez. Ostrvski tabloid San tvrdi da Real Madrih hoće Dele Alija iz Totenhema. Svaka čast Aliju, ali to još nije klasa za Real, a tek kada španski mediji budu potvrdili nešto slično, možemo da poverujemo...

Dobro jutro vam želi redakcija MOZZART Sporta i pozivamo vas da se i danas družimo na našem dnevnom blogu posevećenom dešavanjima iz prelaznog roka. Juče smo startovali sa rubrikom "Transferi uživo", danas nastavljamo gde smo stali sinoć. Ako niste ispratili šta se dešavalo juče, predlažemo da pogledate OVDE. A sve vesti sa fudbalske pijace možete videti OVDE. 

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dva načina da Alen Stevanović napusti Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017

Transfer u Tursku i dalje na čekanju..Prelazni rok je počeo, o tome iscrpno možete da se informišete u našoj redovnioj rubrici TRANSFERI UŽIVO, a prelazak Alena Stevanovića iz Partizana u Antaliju je i dalje na čekanju...Prema informacijama koje je MOZZART Sport dobio u Humskoj 1, Stevanovićev...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.