Dva načina da Alen Stevanović napusti Partizan

Izvor: MozzartSport.com, 03.Jan.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva načina da Alen Stevanović napusti Partizan

Transfer u Tursku i dalje na čekanju

Prelazni rok je počeo, o tome iscrpno možete da se informišete u našoj redovnioj rubrici TRANSFERI UŽIVO, a prelazak Alena Stevanovića iz Partizana u Antaliju je i dalje na čekanju.

Prema informacijama koje je MOZZART Sport dobio u Humskoj 1, Stevanovićev transfer koči 200.000 evra. To je razlika između onoga što Turci nude i za koliko su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << crno-beli spremni da se odreknu krilnog veziste.

Aktuelni osvajač srpskog kupa je dobio ponudu od 500.000 evra i za taj novac može, kako kažu čelnici, odmah da proda nekadašnjeg reprezentativca. Samo, kako rukovodioci cene Stevanovića više nego ljudi koji vode Antaliju, spremni su da čekaju još nekoliko dana kako „izboksovali“ Alena veću sumu na ime obeštećenja. Ako Turci, inače platežno moćni, dodaju još 200.000 mogu da vode, jer bi upravo 700.000 evra zadovoljilo crno-bele.

U ovom trenutku Alen Stevanović je igrač koji je najbliži odlasku iz Humske. Očekuje se da za njih, put Italije, krene Nikola Đurđić, koga na pozajmicu želi Kjevo, dok uprava kluba planira i da zaradi na prodajama Valerija Božinova, Marka Jevtovića, Nemanju Mihajlovića..

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Alena do Antalije deli 200.000 evra

Izvor: Mondo, 03.Jan.2017

Alen Stevanović još nije završio transfer u Anatliju. Problem nastao između dva kluba....Pred kraj 2016. delovalo je da je transfer Alena Stevanovića u Antaliju završena stvar i da će Partizan inkasirati prvu sumu ove zime, s obzirom na to da je Gregor Balažic (kasnije potpisao za Ural) napustio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.