Solskjer spremio iznenađenje, hoće li se Liverpul dodatno približiti tituli u derbiju? (SASTAVI)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer spremio iznenađenje, hoće li se Liverpul dodatno približiti tituli u derbiju? (SASTAVI)

Od 17:30h na programu je veliki derbi Premijer lige.

Fudbaleri Liverpula dočekuju ljutog rivala, Mančester junajted.

"Redsi" su aktuelni prvaci Evrope i trenutno su na čelu tabele sa 13 bodova više od Sitija (dve utakmice manje) i čak 27 više bodova od današnjeg rivala, pa je jasno da bi najbližem pratiocu mogli da pobegnu i na 19 bodova viška, ukoliko savladaju "Đavole" i u zaostalom kolu Vest Hem.

Jasno je da su ove dve ekipe u potpuno drugačijim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << situacijama, Liverpul dominira, Junajted pokušava da stvori neku novu generaciju, ali se poprilično muče.

Klop je ostavio sveže oporavljene Fabinja i Matipa na klupi, u startnih 11 su Okslejd-Čemberlejn i Džo Gomez.

Što se tiče Junajteda, doživeli su veliki hendikep u revanš meču treće runde FA kupa, kada se povredio Markus Rašford, kome je sada čitava sezona pod znakom pitanja.

Njega će u startnoj postavi odmeniti Luk Šo, pa će Solskjer na teren od starta izvesti postavu sa dva leva beka. Od prvog minuta će igrati i Nemanja Matić.

Podsetimo i da je Junajted jedina ekipa koju Liverpul nije savladao u Premijer ligi ove sezone, krajem oktobra su odigrali 1:1 na "Old Trafordu".

Liverpul: Alison, Aleksander-Arnold, Gomez, Van Dajk, Robertson, Okslejd-Čemberlejn, Henderson, Vajnaldum, Salah, Firmino, Mane



Mančester junajted: De Hea, Van-Bisaka, Lindelof, Megvajer, Vilijams, Fred, Matić, Džejms, Pereira, Šo, Marsijal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.