Liverpul pogađao tri puta, ali jednom se važi, De Hea ostavlja Junajted u igri! (POLUVREME) (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul pogađao tri puta, ali jednom se važi, De Hea ostavlja Junajted u igri! (POLUVREME) (video)

Uzbudljivih prvih 45 minuta na Enfildu.

Nakon prvog poluvremena velikog derbija Engleske, u 23. kolu Premijer lige Liverpul na Enfildu vodi protiv Mančester junajteda rezultatom 1:0.

"Redsi" su poveli već u 15. minutu kada je Virdžil van Dajk iskoristio centaršut Aleksander-Arnolda iz kornera i savladao nemoćnog De Heu.

Deset minuta kasnije, Liverpul je ponovo postigao pogodak, lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Roberto Firmino plasirao loptu u golmanovu levu stranu, ali pogodak je bio poništen zbog faula koji je prethodno načinjen nad De Heom.

Doživeli su izabranici Jirgena Klopa da im arbitar Poson poništi još jedan gol, Vajnaldum se našao u ofsajdu, da bi Junajted prvi put pripretio tek u finišu kada je Marsijal bio neprecizan.

Nakon njega, Anderson Pereira je imao sjajnu priliku kada umalo nije stigao do lopte što bi značio i siguran gol.

Usledio je novi pokušaj domaće ekipe, u prilici je bio Mane, ali De Hea je u poslednjim trenucima regularnog dela poluvremena uspeo da skloni loptu u korner.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PL - Liverpulov nikad slađi trijumf nad Junajtedom, da li je šampionska trka u Engleskoj gotova? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020

Čak 16 poena više u odnosu na Siti....U derbiju 23. kola engleske Premijer lige, fudbaleri Liverpula savladali su Mančester junajted kod kuće rezultatom 2:0...Odlično su "redsi" otvorili susret sa rivalom i poveli već u 15. minutu kada je Virdžil van Dajk glavom savladao De Heu nakon kornera sa...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.