PL - Liverpulov nikad slađi trijumf nad Junajtedom, da li je šampionska trka u Engleskoj gotova? (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Liverpulov nikad slađi trijumf nad Junajtedom, da li je šampionska trka u Engleskoj gotova? (video)

Čak 16 poena više u odnosu na Siti...

U derbiju 23. kola engleske Premijer lige, fudbaleri Liverpula savladali su Mančester junajted kod kuće rezultatom 2:0.

Odlično su "redsi" otvorili susret sa rivalom i poveli već u 15. minutu kada je Virdžil van Dajk glavom savladao De Heu nakon kornera sa desne strane koji je izveo Aleksander-Arnold.

Ređali su se potom napadi, ali i golovi Liverpula koji su ipak poništeni. Prvo je pogodak Roberta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Firmina bio nevažeći zbog prethodnog faula nad De Heom, da bi nakon njega Vajnaldum bio u ofsajdu pre nego što je postigao gol.

Junajted je zapretio tek u finišu susreta kada je odličnu priliku propustio Andreas Pereira, da bi potom na drugoj strani uzvratio Mane kojem je malo falilo da savlada De Heu koji je odličnom reakcijom spasio gotovo siguran gol

Detalje iz prvog poluvremena možete pogledati OVDE.

Drugi deo meča počeo je žestoko, nakon dobre akcije po levoj strani lopta je stigla do usamljenog Salaha koji se tom prilikom propisno obrukao i promašio čitav gol.

Odmah posle njega, prednost je mogao da duplira Henderson, ali je De Hea sjajnom odbranom ponovo spasio svoj tim.

U nastavku, sredinom drugog poluvremena odgovorio je Marsijal na drugoj strani udarcem unutar kaznenog prostora nakon kojeg je lopta otišla preko gola.

Nije mogao Junajted da odgovori na pravi način, na kraju su ostali i bez Luka Šoa koji je zadobio povredu, a trijumf Liverpula overio je Mohamed Salah golom u trećem minutu nadoknade vremena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Liverpulu derbi, "crveni" marširaju ka tituli

Izvor: RTS, 19.Jan.2020

Fudbaleri Liverpula savladali su u derbiju 23. kola Premijer lige ekipu Manečster junajteda na "Enfildu" sa 2:0. . Pravi fudbalski spektakl priredili su fudbaleri Liverpula i Junajteda na "Enfildu"...Iako to rezultat od 2:0...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.