Kao pesnica u stomak, Junajted ostao bez najboljeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 19.Jan.2020, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kao pesnica u stomak, Junajted ostao bez najboljeg igrača!

Neće ga biti u timu danas u najvećem engleskom derbiju, ali problem bi mogao da bude mnogo veći.

Još jedan udarac za Junajted. Sinoć nije primečen u hotelu gde su igrači Junajteda prespavali, jer nisu želeli da se izlože opasnosti i uznemiravanju od strane navijača najvećeg rivala.

Danas je potvrđeno, Markus Rašford neće biti u timu protiv Liverpula, i ne samo to, priča se da je povreda leđa ozbiljna, pogoršao je u duelu sa Vulvsima i duže će odsustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa terena. On je postigao 19 golova ove sezone i sada Solskjer praktično nema zamenu.

Prema informacijama iz engleskih medija, Rašford neće biti spreman ni za duel vanrednog kola protiv  Barnlija, a moguće je da će propustiti duel protiv Tranmera ili Votforda u kupu. Posle toga sledi revanš Liga kupa protiv Sitija (prvi meč "Đavoli" su kod kuće izgubili sa 3:1) i realno šanse za finale su im male.

Nema za sada procene, ali sigurno da ako bude odsustvovao do marta, kako se plaše u Junajtedu, to će biti nenadoknadiv gubitak za tim. Postoji mogućnost da prima blokade i igra povređen, ali ga to i jeste dovelo u ovu situaciju.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rašford osam nedelja aut, Solskjer najavljuje pozajmicu

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jan.2020

Poraz od Liverpula (2:0) nije jedina loša stvar koja je pogodila Mančester junajted. Možda još više od poraza od objektivno mnogo boljeg rivala Crvenim đavolima je pala povreda Markusa Rašforda, za koju se danas saznalo da će ga malo duže odvojiti od terena. Lekarskim pregledima je ustanovljeno...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.