Solskjer povukao Pogbu iz reprezentacije Francuske! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer povukao Pogbu iz reprezentacije Francuske! (video)

Vezni igrač ima problema sa člankom.

Mančester Junajted je nastavio sa slabim partijama u novoj sezoni, prošlog vikenda na "Sent Meriju" su odigrali 1:1. Ono što pored loših rezultata može brinuti glavnog stručnjaka "crvenih đavola" jeste potencijalna povreda njegovog ponajboljeg igrača.

Pol Pogba je odigrao celu utakmica sa "svecima", ali je po kraju meča uslikan kako hramlje. Danas je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trebao da se pridruži "trikolorima", reprezentaciju svetskog šampiona čekaju dueli sa Andorom i Albanijom.

Vezni igrač je usmeren na dodatne preglede u Karingtonu, Solskjer strahuje da Francuz neće biti spreman za utakmicu posle internacionalne pauze kada Junajted dočekuje odlični Lester Siti. Ostaje da se u narednim danima sačeka i zvanično saopštenje tima sa "Old Traforda".

Paul Pogba limping out of St Mary’s after twisting his ankle in #MUFC’s draw with #SaintsFC pic.twitter.com/HxIv7GQza5

— Simon Peach (@SimonPeach) August 31, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bolnica u Junajtedu, defanzivac napustio reprezentaciju Engleske!

Izvor: Sportske.net, 03.Sep.2019, 20:45

Klupski doktori premijerligaša će imati pune ruke posla...Klub sa "Old Traforda" je već morao da povuče Pola Pogbu zbog povrede članka, Solskjer nije hteo ništa da rizikuje i potencijalno ostane bez glavnog igrača na duži period. Danas se Pogbi u Karingtonu pridružio i Van-Bisaka...Sautgejt...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.