Solskjer ga preporodio, sada mu sprema i nov ugovor!

Izvor: Sportske.net, 19.Feb.2019, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer ga preporodio, sada mu sprema i nov ugovor!

Vezista igra svoj najbolji fudbal od kako je stigao na Old Traford.

Mančester junajted deluje kao potpuna drugačija ekipa od dolaska Olea Gunara Solskjera.

Norvežanin je nakon smene Žozea Murinja sklopio sve kockice u ekipi, pa navijači sada mogu da se nadaju plasmanu u Ligu šampiona što je do pre samo dva meseca bilo teško zamislivo.

Jedan od fudbalera koji igra kao preporođen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jeste Ander Erera, Španac je uz Nemanju Matića i Pola Pogbu pokretačka snaga "Crvenih đavola", a nametnuo se i kao jedan od vođa ekipe.

Ererin ugovor ističe na kraju sezone, a San tvrdi da su u Mančesteru spremni da mu ponude novi trogodišnji u vrednosti od sto hiljada funti nedeljno.

Vezista nije bio prvi izbor kod Žozea Murinja, spominjao se i povratak u Atletik Bilbao, ali izgleda da od toga neće biti ništa.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.