Razočarani Van Gal: Do pre dve nedelje bio sam kralj Mančestera, sada sam crni đavo!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Avg.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razočarani Van Gal: Do pre dve nedelje bio sam kralj Mančestera, sada sam crni đavo!

Pritisak rada u Premijer ligi počeo je da sustiže Luja van Gala. Menadžer Mančester junajteda otkrio je da je razočaran zbog toga što je “pao“ u očima navijača posle poraza na startu nove sezone Premijer lige.

On je istakao da mu je samo potrebno malo razumevanja i vremena kako bi sve došlo na svoje.

"Uvek tako bude – pre dve nedelje bio sam kralj Mančestera, sada sam đavo. Kompletan fudbalski svet, pogotovo pripadnici medija su takvi. Smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da su navijači Mančestera inteligentni i znaju da sam još tokom turneje po SAD-u rekao da će prva tri meseca biti najteža za sve – i za igrače i za navijače", rekao je Van Gal i u istom tonu nastavio:

"To sam poručio i potpredsedniku Edu Vudvardu i braći Glejzer. Oni su me angažovali zbog moje fudbalske filozofije, ne zbog toga što sam dobar čovek. Ja jesam dobra osoba, ali to nije razlog mog boravka ovde".

Holandski strateg još jednom je poručio da mu nije namera da ode iz kluba pre vremena i da će se boriti za naklonost navijača.

“Nisam angažovan da bih bio otpušten. Doveden sam ovde kako bih napravio tim. A za ostvarenje tog procesa potrebno je vreme. Ja donosim neku novu filozofiju u klub i jako je teško izboriti se sa tim, jer nosim veliki broj informacija", dodao je Van Gal i napravio jednu interesantnu paralelu:

"Na primer, ja sad moram da vozim levom stranom ulice, zbog čega više obraćam pažnju na to da vozim ispravno. Tim procesom trošim mnogo psihičke energije. Tako je i sa igračima, koji pokušavaju da se adaptiraju na moj režim rada".

Legenda kluba Pol Skols nedavno je izjavio da se jako plaši za budućnost svog kluba.

"I ja takođe plašim, zbog navijača. Oni su videli prvu utakmicu i sada moraju da veruju u moju filozofiju rada. Igrači jako veruju u mene i to moraju da pokažu još i na terenu. I Pol Skols mora da veruje u mene", zaključio je stari trenerski as.

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Van Gal: Pre dve nedelje sam bio kralj, a sada sam đavo

Izvor: Sportal.rs, 22.Avg.2014

Menadžer Mančester junajteda Luj van Gal izjavio je da će mu biti potrebno vreme kako bi renovirao tim "crvenih đavola", koji je prošle sezone završio na sedmom mestu u Premijer ligi. Tim sa "Old Traforda" je poražen od Svonsija u prvom kolu nove sezone (2:1), a u nedelju od 17 časova gostuje...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.