Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2015, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REALNI VAN GAL: Holanđanin odredio cilj, a to nije osvajanje FA kupa

S obzirom da Čelsi ima čak 10 bodova više uz odigran meč manje sasvim logično je da menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal na 10 kola pre kraja Premijer lige nema ambiciju što se tiče osvajanja trofeja u tom takmičenju.

Međutim, holandski stručnjak kaže da mu je važnije da ekipu uvede u Ligu šampiona od osvajanja FA kupa u kojem će u ponedeljak u četvrtfinalnom dvoboju odmeriti snage sa >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Arsenalom.
– Prvi cilj koji smo postavili je da budemo među četiri tima koji će se plasirati u Ligu šampiona i mi želimo da postignemo ciljeve koje smo zacrtali. Bilo bi lepo da osovjimo FA kup, ali taj trofej ne donosi plasman u Ligu šampiona, rekao je ćudljivi Van Gal.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.