Poverljivo iz svlačionice Junajteda - Pogba više ne krije svoju želju

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2020, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poverljivo iz svlačionice Junajteda - Pogba više ne krije svoju želju

Poruka koju je svlačionica jasno shvatila, opet.

Dolaskom Bruna Fernandeša, postalo je jasno - Portugalac neće biti parnjak sa Polom Pogbom, već njegova zamena.

To je danas indirektno potvrdio i lokalni i pouzdani Manchester evening news, pozivajući se na pouzdane izvore iz svlačionice - Pol Pogba je ponovio da "njegova glava više nije u Mančester Junajtedu" i da će posredstvom svog agenta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mina Rajole izdejstvovati odlazak u letnjem prelaznom roku.

Pogba čitave sezone vuče povrede, mnogi se pitaju da li su one zaista razlog neigranja, ali je svakako jasnije da Francuz više ne želi da bude na Old Trafordu.

Isti list ne otkriva imena potencijalnih klubova, ali nekako po navici, tu su samo Juventus i Real Madrid, no to je sapunica koju ćemo gledati u brojnim epizodama u narednim mesecima.

Za sada, ostaje pouzdana informacija iz svlačionice Junajteda koja kaže - Pogbina glava više nije u Junajtedu i odlazak je neminovan.

Do tada, Ole Gunar Solskjer može da se nada da će u nekom momentu opet moći da računa na Francuza, te da će na leto zaraditi što više od njegovog odlaska kako bi taj novac iskoristio za brojne bolne tačke u svim linijama tima.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.