Poverljivo iz svlačionice Junajteda - Pogba više ne krije svoju želju

Autor: Milovan Longinov
utorak 04.02.2020.
18:56
Izvor: Sportske.net

Poruka koju je svlačionica jasno shvatila, opet.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Dolaskom Bruna Fernandeša, postalo je jasno - Portugalac neće biti parnjak sa Polom Pogbom, već njegova zamena.

To je danas indirektno potvrdio i lokalni i pouzdani Manchester evening news, pozivajući se na pouzdane izvore iz svlačionice - Pol Pogba je ponovio da "njegova glava više nije u Mančester Junajtedu" i da će posredstvom svog agenta Mina Rajole izdejstvovati odlazak u letnjem prelaznom roku.

Pogba čitave sezone vuče povrede, mnogi se pitaju da li su one zaista razlog neigranja, ali je svakako jasnije da Francuz više ne želi da bude na Old Trafordu.

Isti list ne otkriva imena potencijalnih klubova, ali nekako po navici, tu su samo Juventus i Real Madrid, no to je sapunica koju ćemo gledati u brojnim epizodama u narednim mesecima.

Za sada, ostaje pouzdana informacija iz svlačionice Junajteda koja kaže - Pogbina glava više nije u Junajtedu i odlazak je neminovan.

Do tada, Ole Gunar Solskjer može da se nada da će u nekom momentu opet moći da računa na Francuza, te da će na leto zaraditi što više od njegovog odlaska kako bi taj novac iskoristio za brojne bolne tačke u svim linijama tima.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Wednesday, 05.02.2020
00:24

Idi vise...nisi ti vredan cevenog dresa. Nikada i nisi

avatar
RedDevilSRB
Tuesday, 04.02.2020
22:30

Vidi se po njemu da on ne želi da igra za Junajted. Nije poenta igrati i boriti se kad možeš da odeš u Juventus i unapred imaš osvojenu titulu a 80% sigurno i kup. Tada svoj život možeš da posvetiš zaista važnim stvarima, kao što su Instagram, Twitter, nova frizura, nove kopačke. Od samog početka sam bio protiv njegovog povratka jer je samim tim klub priznao grešku. A Ferguson je znao zašto ga je oterao. Uzeti dobre pare za njega i uložiti u Medisona i dodati za jednog štopera.

avatar
Medison
Tuesday, 04.02.2020
20:44

Kako je dosao Bruno toliko je fokus na njega ja ovaj jadnik ne moze da spava pa pokusava da na svaki nacin privuce malo paznje, pa svi su na njega zaboravili vec, prvo krivac bio Murinjo nije ga stavljao na pravu poziciju otisao Murinjo i sta je odigrao posle toga, ima jedna izreka za takve kao on al ne mogu ne napisati nece mi objaviti komentar :)