Porazi mančesterskog dvojca

Izvor: RTS, 28.Sep.2013, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porazi mančesterskog dvojca

Mančester junajted izgubio od VBA kod kuće (2:1), dok je Siti poražen u gostima od Aston Vile (3:2), u mečevima šestog kola Premijer lige. U londonskom derbiju Totenhem i Čelsi igrali nerešeno 1:1.

Šampion i vicešampion Premijer lige Mančester junajted i Mančester siti poraženi su danas u šestom kolu, a bolji od njih bili su Vest Brom i Aston Vila.

Posle poraza od Sitija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u prethodnom kolu Premijer lige Mančester junajted poražen je danas na Old Trafordu od Vest Broma sa 2:1. Aktuleni šampion se posle ovog poraza nalazi na 12. mestu na tabeli sa samo sedam osvojenih bodova iz šest utamica.

Morgan Amalfitano doneo je prednost Vest Bromu u 54. minutu, a samo tri minuta kasnije izjednačio je Vejn Runi. Konačan rezultat postavio je Saido Berahinjo u 67. minutu.

I drugi tim iz Mančestera pretrpeo je poraz. Siti je u veoma uzbudljivom meču poražen na gostovanju Aston Vili sa 3:2. U poslednjem minutu prvog poluvremena Jaja Ture doneo je prednost Sitiju, a na samom početku drugog dela, u 51. minutu, na 1:1 je izednačio Karim El Ahmadi.

Novo vođstvo Sitiju doneo je Edin Džeko šest minuta kasnije, a konačnih 3:2 bilo je delo Andreasa Vajmana u u 76. minutu.

U preostalim mečevima koji su igrani od 16 časova, Kardif je u gostima bio bolji od Fulama, Hal je pobedio Vest Hem, a Sautempton ekipu Kristal palasa.

Londonski derbi između Čelsija i Totenhema završen je bez pobednika 1:1. Prednost domaćem timu je doneo Gulfi Sigurdson, ali je Čelsi izjednačio preko Džona Terija. Čelsi je poslednjih desetak minuta igrao sa igračem manje, jer je zbog drugog žutog kartona isključen Fernando Tores, koji je oba žuta dobio zbog koškanja sa Vertongenom.

Meč je imao zanimljivu uvertiru, sve oči bile su uprte u Murinja i Vilasa Boasa, da li će se rukovati, jer su se prepucavali nekadašnji učenik i učitelj preko medija. Pozdravili su se, srdačnije nego što su neki mislili.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Porazi mančesterskog dvojca, Arsenal na vrhu

Izvor: RTS, 28.Sep.2013

Mančester junajted izgubio od VBA kod kuće (2:1), dok je Siti poražen u gostima od Aston Vile (3:2), u mečevima šestog kola Premijer lige. Arsenal savladao Svonsi (2:1) i izbio na čelo Premijer lige. U londonskom derbiju Totenhem i Čelsi igrali nerešeno 1:1...Šampion i vicešampion Premijer...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.