Pogba golčinom iz voleja ućutkao kritičare, a onda je Ibrahimović pokazao magiju! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Nov.2016, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogba golčinom iz voleja ućutkao kritičare, a onda je Ibrahimović pokazao magiju! (VIDEO)

Mančester junajted je uspeo da se oporavi od poraza od Fenerbahčea u Ligi Evrope i zabeležio je trijumf na Libertiju protiv Svonsija sa 3:1. Golove su postigla dva najveća pojačanja Crvenih đavola, Pol Pogba, koji je postigao fantastičan gol, i Zlatan Ibrahimović, koji je dva puta zatresao mrežu.

Francuz je u 15. minutu postigao spektakularan gol i ućutkao mnoge kritičare, koji su u poslednje vreme sve glasniji >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << zbog ogromnog novca koji je Junajted platio da ga dovede iz Juventusa proteklog leta.

Uhvatio je volej sa nekih 20 metara i zakucao loptu u rašlje Fabijanskog.



U narednih 15 minuta bilo je jasno da će Junajted odneti ceo plen na Libertiju. Na scenu je stupio Zlatan Ibrahimović, koji je postigao dva gola. Jedan u 21, a drugi u 33. minutu.

Najpre je posle dobrog driblinga došao u zonu šuta i sa ivice kaznenog prostora uputio precizan šut i povisio na 2:0.



Drugi Ibrin gol je bio još lepši, jer je sjano primio loptu, produžio do Runija, a zatim se oslobodio čuvara u kaznenom prostoru i zakucao loptu u mrežu.



Crveni đavoli su na ovoj utakmici bili lišeni pomoći svog trenera Žozea Murinja, koji je zbog suspenzije sa tribina posmatrao utakmicu.  Junajted je ovom pobedom došao na 6. mesto sa 18 osvojenih bodova.

Foto: AP/Tanjug

Premijer liga 11. kolo

Bornmut – Sanderlend 1:2

Barnli – Kristal Palas 3:2

Mančester Siti – Midlzbro 1:1

Vest Hem – Stouk 1:1

Čelsi – Everton 5:0

Nedelja

Arsenal – Totenhem 1:1

Hal – Sautempton 2:1

Liverpul – Votford 6:1

Svonsi – Mančester junajted 1:3

Lester – VBA 1:2

Tabela: Liverpul 26, Čelsi 25, Mančester siti 24, Arsenal 24, Totenhem 21, Mančester junajted… Hal 7, Svonsi 5, Sanderlend 5

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Radović nastavlja da lomi kičme i puni golmane: Štoper nije znao gde se nalazi od driblinga, a onda je sevnula bomba ka golu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Nov.2016, 12:35

Miroslav Radović igra u neverovatnoj formi i postigao je novi fenomenalan gol. Posle Reala, pred bivšim fudbalerom Partizana je poklekla i Krakovija, koju je Legija iz Varšave savladala sa 2:0 u 15. kolu poljske Ekstraklase...Radović je postigao drugi gol i tako postavio konačan rezultat. A to je...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.