Radović nastavlja da lomi kičme i puni golmane: Štoper nije znao gde se nalazi od driblinga, a onda je sevnula bomba ka golu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 07.Nov.2016, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović nastavlja da lomi kičme i puni golmane: Štoper nije znao gde se nalazi od driblinga, a onda je sevnula bomba ka golu! (VIDEO)

Miroslav Radović igra u neverovatnoj formi i postigao je novi fenomenalan gol. Posle Reala, pred bivšim fudbalerom Partizana je poklekla i Krakovija, koju je Legija iz Varšave savladala sa 2:0 u 15. kolu poljske Ekstraklase.

Radović je postigao drugi gol i tako postavio konačan rezultat. A to je uradio na spektakularan način. Prvo je driblinzima na nekih 20 metara od gola ''izlomio'' čuvara, da bi potom preciznim šutem zatresao mrežu, a lopta se odbila o stativu pre nego >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << što je ušla u gol.

Radoviću je ovo peti gol od kako se vratio u Legiju posle neslavne epizode u Partizanu, gde je ekspresno napustio klub tokom leta, iako je došao kao najveće pojačanje.

Verovatno sada u Humskoj sa žaljenjem gledaju na ove pogotke Radovića.

Pogledajte njegov novi gol:



(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

(VIDEO) DONEO POBEDU LEGIJI: Miroslav Radović posle Reala dao gol i Krakoviji

Izvor: Kurir, 07.Nov.2016

...Legija je slavila sa 2:0, a srpski fudbaler je bio strelac u 90 minutu Pre toga, Radović je u 43 minutu, učestvovao u akciji posle koje je Nemanja Nikolić doneo vođstvo ekipe iz Varšave..To je treći uzastopni trijumf Legije u Ekstraklasi, posle kojeg je nastavila da napreduje na tabeli, pa trenutno...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.