Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLEŠE I UŽIVA: On se igra dok Mančester za njega sprema astromonsku ponudu (VIDEO)

Mladi i veoma perspektivni Francuz Pol Pogba je iz Mančester Junajteda došao u Juventus bez obeštećenja, a sada su se ‘Đavoli’ pokajali i spremaju neverovatnu sumu novca da bi ga vratili na ostrvo. On, za to vreme, uživa i pleše.


Ako je veliki Ser Aleks Ferguson imao grešaka u svojoj blistavoj karijeri, onda se ta greška zove Pol Pogba. Fergi je mladog Francuza doveo na ‘Old Traford’ 2009. godine još kao 16-ogodišnjaka iz Avra, a dve godine kasnije >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je procenio da mu nije potreban i pustio ga da bez obeštećenja ode u Juventus. U godini koju smo ispratili pre neki dan Pogba je potvrdio svoju klasu. Dominirao je terenima u Italiji, a bio je i jedan od glavnih igrača Francuske reprezentacije na Svetskom prvenstvu u Brazilu.
Ima tek nepunih 22 godine i evidentno je da je pred njim vrhunska karijera, zato Mančester Junajter želi po svaku cenu da ispravi svoju grešku. Ali ta cena će sigurno biti astronomska. Engleski mediji pišu da su ‘Đavoli’ spremili ponudu od 77 miliona funti, odnosno, oko 98 miliona evra! Naredni dani će pokazati koliko je taj transfer realan i da li je ‘stara dama’ iz Torina spremna da pusti jednog od svojim bisera.
Za to vreme Pol Pogba, čini se, uživa u Torinu. Osim što je nedavno izjavio da je ponosan što igra za Juventus, produžio je i ugovor sa ‘bjanko-nerima’. U prilog tome govori i video u kojem Francuz igra i uživa na stadionu. Možete li da plešete kao Pogba?
 

hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.