Izvor: HotSport.rs, 02.Jan.2015, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LET SOFMORA: Ben Meklemor postao kralj letenja (VIDEO)

Košarkaši Sakramento Kingsa upisali su prvi trijumf u 2015. godini pošto su noćas rezultatom 110:107 uspešno prebrodili gostovanje u Minesoti.
Mladi sofmor (igrač koji igra drugu sezonu) bek Sakramenta, Ben Meklemor, koji je ove sezone pokazao sjajan napredak u svojoj igri, pružio je novu solidnu partiju sa 14 poena i 4 skoka uz odličan procenat šuta 6-9.
Međutim, to nije bilo sve od bivšeg studenta univerziteta Kanzas. Sjajni Meklemor, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je došao u NBA ligu sa drafta 2013. godine sa reputacijom fantastičnog atlete, demonstrirao je svoje skakačke sposobnosti.
Tako je, sredinom prve četvrtine, fantastično reagovao na lob pas Derika Vilijamsa kojeg je završio monstruoznim ali-upom.

hotsport.rs
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PLEŠE I UŽIVA: On se igra dok Mančester za njega sprema astromonsku ponudu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Jan.2015, 00:02

Mladi i veoma perspektivni Francuz Pol Pogba je iz Mančester Junajteda došao u Juventus bez obeštećenja, a sada su se ‘Đavoli’ pokajali i spremaju neverovatnu sumu novca da bi ga vratili na ostrvo. On, za to vreme, uživa i pleše.. . . Ako je veliki Ser Aleks Ferguson imao grešaka u svojoj...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.