PL - Znate li koja je ekipa sakupila najviše bodova u istoriji?

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PL - Znate li koja je ekipa sakupila najviše bodova u istoriji?

Kada posmatramo takmičenje Premijer lige koje je na snazi od 1992. godine, onda je Mančester junajted sakupio najviše bodova.

Kao što smo i očekivali pre nego što smo videli konačnu tabelu koja sabira sve bodove sakupljene u Premijer ligi od 1992. godine (otkad postoji ova liga), Mančester junajted je na prvom mestu i to veoma ubedljivo, sa 200 bodova prednosti.

Razlog zašto je to >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tako jesu 13 titula u ovom takmičenju za "Crvene đavole". Iza njih slede Čelsi sa 4, Arsenal sa 3, Mančester siti sa 2 i Blekburn sa onom jednom titulom iz sezone 1994-95.

Šest ekipa je odigralo svaku utakmicu u Premijer ligi (Evertona, Aston Vila, Totenhem, Arsenal, Liverpul, Mančester junajted i Čelsi), pa se očekivano, i nalaze među prvih 6 timova.

Evo i konačne tabele:

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.