Pojačani Pazarci napadaju plasman u plej-of!

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2016, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačani Pazarci ''napadaju'' plasman u plej-of!

Ekipa Novog Pazara spremno dočekuje nastavak superligaške sezone narednog vikenda.

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić rekao je danas da je zadovoljan kvalitetom ekipe i izrazio očekivanje da će, uprkos problemima tokom pripremnog ciklusa, taj superligaš uspeti da izbori plasman u plej-of.

"Zbog realnih okolnosti, malo smo zakasnili s odlaskom u Antaliju. Bilo bi idealno da smo imali još dva kontrolna meča, ali neke stvari ćemo usput definisati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Klub je uložio velike napore da organizuje pripreme i ojača sastav, pa sam izuzetno zadovoljan. Ekipa je dobra, verujem da ćemo imati snage da uđemo u plej-of, što je veliki izazov", rekao je Marić.

Strateg Pazaraca ocenio je da će za mesto među osam najboljih timova biti neophodno ostvariti pet ili šest pobeda u narednih osam kola.

"To podrazumeva da moramo biti efikasni. Imamo kapacitet u ofanzivi, dok u odbrani moramo da se popravimo. Lako smo primali golove na test utakmicama", upozorio je Marić.

On će na klupi Novog Pazara debitovati u subotu, kada će Novi Pazar u 23. kolu Super lige Srbije gostovati ekipi Rada.

"Početak je bitan zbog samopouzdanja. Ako bismo pobedili, bilo bi izuzetno dobro. Bio bih zadovoljan i nerešenim ishodom, pod uslovom da budemo bolji od Borca u narednom kolu. Iako nam je rival, koji je doveo veliki broj novajlija i želi da izbori opstanak, prilična nepoznanica, mislim da imamo i snage i znanja da dodjemo do cilja", rekao je Marić.



"Do subote ćemo pokušati da osvežimo igrače, podignemo im brzinu i kvalitet refleksa. Protiv Rada treba da budu što brži, mirniji",
dodao je on.

Novi Pazar je 12. na superligaškoj tabeli sa 24 boda, šest manje od osmoplasiranog Javora, koji je poslednji tim u zoni plej-ofa. Rad je pretposlednji, 15. na tabeli sa 16 bodova.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marić: Zadovoljan sam timom, možemo u plej-of

Izvor: B92, 18.Feb.2016, 00:45

Trener Novog Pazara Zoran Marić rekao je da je zadovoljan kvalitetom ekipe i izrazio očekivanje da će uprkos problemima tim izboriti plasman u plej-of...“Zbog realnih okolnosti, malo smo zakasnili s odlaskom u Antaliju. Bilo bi idealno da smo imali još dva kontrolna meča, ali neke stvari ćemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.