Navijači PSV-a spremili transparent podrške za Luka Šoa (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači PSV-a spremili transparent podrške za Luka Šoa (foto)

Dva i po meseca nakon što je u Ajndhovenu pretrpeo "horor" povredu desne potkolenice Luk Šo će dobiti podršku navijača PSV Ajndhovena koji će u sredu pratiti duel sa Junajtedom na "Old Trafordu".

Prvi međusobni duel Mančester Junajteda i PSV Ajndhovena u tekućoj sezoni Lige šampiona obeležila je horor povreda Luka Šoa koji je zaradio dvostruki prelom desne potkolenice.

Defanzivac Mančestera zbog toga će propustiti veći deo tekuće sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali će nakon sutrašnje utakmice dobiti dodatni podstrek po pitanju oporavka.

Navijači PSV Ajndhovena koji su doputovali u Mančester na revanš susret grupne faze Lige šampiona sa Junajtedom pripremili su transparent podrške fudbaleru engleskog tima.

Dan uoči utakmice transparent je donesen na stadion a u sredu uveče biće istaknut na vidljivom mestu čime će prostalice holandskog kluba poželeti što brži oporavak beku Mančester Junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Šo, navijači PSV Ajndhovena imaju poruku za tebe!

Izvor: Mondo, 25.Nov.2015, 15:53

Pristalice holandskog kluba na meču Lige šampiona na Old Trafordu izneće transparent za povređenog igrača Mančester junajteda..Foto: AP Photo/Peter Dejong..Luk Šo zauvek će pamtiti meč Lige šampiona na Filips stadionu polovinom septembra protiv ekipe PSV, kada mu je polomljena noga...Igrač...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.