Murinjo: Nisam arogantan, ne plašim se velikih očekivanja

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2016, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Nisam arogantan, ne plašim se velikih očekivanja

Menadžer Mančester Junajteda Žoze Murinjo rekao je da se ne plaši pritiska i velikih očekivanja navijača tima sa "Old Traforda".

Portugalac će danas u meču "Komjuniti šilda" protiv Lestera (17, SK1) imati priliku da osvoji prvi trofej sa "crvenim đavolima".

"Velika očekivanja - to je uobičajena strav za mene gde god sam bio i morao sam da se nosim s ovom situacijom. Ne plašim se. Ponedak tokom moje karijere sam sebi postavljao nerealne ciljeve koji >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su me gurali napred", rekao je Murinjo.

"Trijumf u Ligi šampiona sa Portom i Interom bio je neočekivan i veoma rizičan zadatak. Osvajanje Premijer lige u prvoj sezoni, takođe je bilo težak zadatak, ali mi se sviđa. Ljudi misle da je to arogancija, međutim, to nije problem za mene. Realnost je da vrlo složeni problemi mogu da nam pomognu".
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Murinjo ne odustaje: Švajni ne sme na teren

Izvor: Mondo, 07.Avg.2016

Nova, još radikalnija mera Portugalca usmerena prema nemačkom vezisti...Foto: Getty images/Stuart Franklin..Izbacivanje iz svlačionice prvog tima i prekomandovanje u rezervni sastav očigledno nije bila dovoljno oštra mera za ukus Žozea Murinja...Menadžer Mančester junajteda otišao je ovog vikenda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.