Murinjo: Mislim da je ovo poslednja Zlatanova sezona u klubu

Izvor: RTS, 07.Mar.2018, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Mislim da je ovo poslednja Zlatanova sezona u klubu

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najverovatnije igra poslednju sezonu u dresu Mančester Junajteda, izjavio je menadžer kluba Žoze Murinjo na konferenciji za medije.
Iskusni napadač je letos produžio ugovor sa Junajtedom do kraja sezone, ali je od povratka na teren u novembru posle sedmomesečne pauze odigrao samo pet utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Premijer lige pre nego što se ponovo povredio krajem januara.

"Mislim da Zlatan igra poslednju sezonu u Junajtedu, a na njemu je da odluči da li će na nastaviti da igra ili ne. Sramota je da povrede u nezgodnom momentu bace senku na odličnu karijeru. Teška sezona za Ibrahimovića", izjavio je Murinjo na konferenciji za medije uoči utakmice protiv Kristal Palasa.
Ibrahimović je u Junajted stigao u julu 2016. godine iz Pari Sen Žermena, a pre toga igrao je za Milan, Barselonu, Inter, Juventus, Ajaks i Malme.
Fudbaler koji u klupskoj karijeri ima 31 trofej u dresu reprezentacije Švedske igrao je 116 puta i postigao 62 gola.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mangala propušta ostatak sezone

Izvor: RTS, 07.Mar.2018

. Fudbaler Evertona Elijakim Mangala najverovatnije će propustiti ostatak sezone zbog operacije kolena, potvrdio je menadžer ovog kluba Sem Olerdajs na konferenciji za novinare. Mangala se povredio prošlog meseca na utakmici protiv Kristal Palasa.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.