Ibrahimović: Glasine o meni, znači da živim

Izvor: RTS, 07.Mar.2018, 01:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibrahimović: Glasine o meni, znači da živim

Fudbaler Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović istakao je da mu igranje u Americi izgleda privlačno, ali je odlazak u MLS ligu okarakterisao kao glasine. Ibrahimović je tokom protekle godine u dva navrata dugo boravio vanterena zbog povreda, a aktuelne glasine je okarakterisao kao dobar znak jer se o njemu priča i kada nije na terenu.
Menadžer Junajteda Žoze Murinjo rekao je juče da je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << izvesnije da će iskusni švedski napadač napusti klub na leto i otići u Ameriku, a Ibrahimović je danas rekao da su to glasine, koje se pišu o njemu i kada igra i kada nije na terenu.

"Nisam znao da je nekoliko Šveđana otišlo u Ameriku. To znači da je reč o privlačnoj ligi, ali priče o mom odlasku tamo su glasine. Igrao ili ne, o meni se uvek nagađa. To znači da živim", izjavio je Ibrahimović za švedske medije.
Ibrahimović je prošlog aprila pokidao ligamente kolena zbog čega je odsustvovao sedam meseci, a posle povratka na teren u novembru odigrao je samo pet mečeva do nove povrede u januaru.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Murinjo: Mislim da je ovo poslednja Zlatanova sezona u klubu

Izvor: RTS, 07.Mar.2018

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović najverovatnije igra poslednju sezonu u dresu Mančester Junajteda, izjavio je menadžer kluba Žoze Murinjo na konferenciji za medije. . Iskusni napadač je letos produžio ugovor sa Junajtedom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.