Mojes očekuje još bolje igre od Runija

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Sep.2013, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojes očekuje još bolje igre od Runija

Trener Mančester junajted Dejvid Mojes rekao je da očekuje još bolje igre Vejna Runija.
(FOTO: AP)
Idemo korak po korak, i ako on postigne dva gola u nedelju to će biti korak napred. On igra dosta dobro i ja sam mu reko da se potrudi da bude još bolji – rekao je Mojes, preneli su britanski mediji.
Mojes će u nedelju prvi put biti trener Mančester junajteda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na utakmici sa gradskim rivalom Mančester sitijem.
Imam iskustva u gradskim derbijima u Glazgovu i Liverpulu. Znam koliko su takve utakmice važne navijačima. Svi znamo da navijači očekuju od nas da pokažemo strast – rekao je Mojes.
Mančester junajted i Mančester siti sastaće se u nedelju od 17.00 u petom kolu Premijer lige. Oba tima imaju po dve pobede, remi i poraz.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Mojs: Runi može još bolje

Izvor: B92, 20.Sep.2013

Trener fudbalskog kluba Mančester junajted Dejvid Mojs rekao je da očekuje još bolje igre Vejna Runija..."Idemo korak po korak, i ako on postigne dva gola u nedelju to će biti korak napred. On igra dosta dobro i ja sam mu reko da se potrudi da bude još bolji", rekao je Mojs, preneli su britanski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.