Mojs: Runi može još bolje

Izvor: B92, 20.Sep.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mojs: Runi može još bolje

Trener fudbalskog kluba Mančester junajted Dejvid Mojs rekao je da očekuje još bolje igre Vejna Runija.

"Idemo korak po korak, i ako on postigne dva gola u nedelju to će biti korak napred. On igra dosta dobro i ja sam mu reko da se potrudi da bude još bolji", rekao je Mojs, preneli su britanski mediji.

Mojs će u nedelju prvi put biti trener Mančester junajteda na utakmici sa gradskim rivalom Mančester sitijem.

"Imam iskustva u gradskim derbijima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Glazgovu i Liverpulu. Znam koliko su takve utakmice važne navijačima. Svi znamo da navijači očekuju od nas da pokažemo strast", rekao je Mojs.

Mančester junajted i Mančester siti sastaće se u nedelju od 17.00 u petom kolu Premijer lige. Oba tima imaju po dve pobede, remi i poraz.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mojs: Runi može još bolje

Izvor: B92, 20.Sep.2013

Trener fudbalskog kluba Mančester junajted Dejvid Mojs rekao je da očekuje još bolje igre Vejna Runija..."Idemo korak po korak, i ako on postigne dva gola u nedelju to će biti korak napred. On igra dosta dobro i ja sam mu reko da se potrudi da bude još bolji", rekao je Mojs, preneli su britanski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.