Izvor: Nezavisne Novine, 09.Avg.2017, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Matić nahvalio Modrića, pa ga redar "odvukao" od novinara

Mančester junajted nije uspio da se dokopa pehara Superkupa Evrope u Skoplju. Real je bio bolji i rezultatom 2:1 savladao je ekipu Žozea Murinja.

Šampion Evrope je na stadionu Filip drugi došao do četvrtog trofeja Superkupa u klupskoj istoriji golovima Kazemira u 24. i Iska u 52, dok je Junajted samo ublažio poraz preko Romelua Lukakua u 62. minutu.

Za klub sa Old Traforda zvaničan debi upisao je Nemanja Matić poslije čijeg udarca je golman Reala Navas >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << odbio loptu, a Lukaku zatresao mrežu.

"Mislim da smo uradili sve da ne izgubimo. Igrali smo protiv veoma dobre i iskusne ekipe, znaju da igraju ovakve mečeve. Nismo srećni jer smo izgubili, ali smo uradili sve što smo mogli. Da smo uspeli da izjednačimo Markos je imao dobru šansu... ali to je fudbal", rekao je Matić novinarima poslije meča, prenosi "Telegraf.rs".

Narednog vikenda počinje Premijer liga.

"Moramo da se odmorimo, u nedelju igramo važnu utakmicu za nas protiv Vest Hema. Kao što znate, osvajanje Premijer lige nam je primarni cilj", dodao je Matić, inače jedini fudbaler Junajteda koji je zastao u miks zoni da da izjavu.

Upitan da li će savjetovati Pola Pogbu da ne bude sebičan, srpski reprezentativac je rekao:

"Ne da mi savest, tu je trener da radi to, ja sam samo deo ekipe i siguran sam da su svi dali sve od sebe".

Na kraju je Matić upitan koliko mu je bilo teško da igra protiv Luke Modrića i veznog reda Reala.

"Odličan je igrač, i veoma je teško igrati protiv njega", kratko je prokomentarisao Matić pre nego što ga je pripadnik obezbjeđenja maltene pogurao da krene.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.