Zvezde i legende u komšiluku (VIDEO)

Izvor: B92, 08.Avg.2017, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezde i legende u komšiluku (VIDEO)

Fudbalski centar sveta večeras će biti Skoplje, Real Madrid i Mančester Junajted igraju UEFA Superkup na Filip II areni.

Real se kao osvajač Lige šampiona bori za svoj četvrti trofej u takmičenju, a Junajted kao prvak Lige Evrope za drugi.

Jedini dosadašnji "Crveni đavoli" su osvojili 1991. pobedom nad Crvenom zvezdom sa 1:0.

Duel u Skoplju predstavlja direktan okršaj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i dvojice sjajnih trenera, Zinedina Zidana iz Reala i Žozea Murinja iz Junajteda.

Glavne zvezde na terenu biće naravno Kristijano Ronaldo i Pol Pogba, ali će i Srbija imati svog predstavnika – Nemanju Matića.

Fudbaleri Real Madrida i Mančester Junajteda igraju sastaju se od 20:45 na Areni Filip II u Skoplju meč Superkupa Evrope.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HOTSPORT U SKOPLJU: Pogledajte atmosferu pred duel Superkupa Evrope između Reala i Mančester Junajteda (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2017

Skoplje, tačnije stadion „Filip II Makedonski“ će večeras ugostiti fudbalere Reala iz Madrida i Mančester Junajteda u utakmici Superkupa Evrope, a HotSport će imati izveštača na licu mesta.. Kako nam on javlja, grad je podeljen na zone za navijače Reala i Junajteda.. FOTO: HotSport.. U ovom...

Nastavak na HotSport.rs...

KURIR U SKOPLJU: Ludnica u centru, navijači Reala i Junajteda izmešani, ulaznice kod tapkaroša i do 500 evra!

Izvor: Kurir, 08.Avg.2017

Skoplje je danas centar fudbalske Evrope! Za trofej u Superkupu boriće se dva giganta, Real Madrid i Mančester junajted.

Nastavak na Kurir...

Madriđani vladari Evrope, Real savladao UTD!

Izvor: B92, 08.Avg.2017

Ekipa Real Madrida pobedila je Mančester Junajted sa 2:1 u Super kupu Evrope, odigranom u Skoplju...Na stadionu "Filip II" videli smo odličnu utakmicu dva tima, u kojoj je na kraju trijumfovao bolji klub...Izabranici Zinedina Zidana tokom većeg dela meča bili su bolji protivnik, dok je ekipa Žozea...

Nastavak na B92...

Real Madrid je apsolutni vladar Evrope, odbranjen i Superkup! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Avg.2017

Real dosta bolji, zasluženo osvojio drugi uzastopni Superkup Evrope, Nemanja Matić zaslužan za gol Mančester junajteda...Fudbaleri Real Madrida osvojili su Superkup Evrope pošto su večeras u Skoplju savladali ekipu Mančester junajteda rezultatom 2:1 (1:0)...Golove za Real su postigli Kasemiro...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.