Mančester junajted u finalu Liga kupa

Izvor: Beta, 02.Feb.2023, 00:14

Mančester junajted u finalu Liga kupa

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se večeras u finale Liga kupa, pošto su na svom terenu u revanš utakmici polufinala pobedili Notingem Forest sa 2:0.Junajted je ukupnim rezultatom 5:0 prošao u finale, nakon što je u prvom meču pobedio sa 3:0. Mančesterski tim poveo je večeras na Old Trafordu u 73. minutu golom Antonija Marsijala, a tri minuta kasnije konačan rezultat postavio je Fred. Kod oba gola asistirao je Markus Rašford.Ekipa Erika ten Haga je ostvarila 12 uzastopnih pobeda na Old Trafordu.Mančester junajted će u finalu Liga kupa igrati protiv Njukasla 26. februara na londonskom Vembliju.Junajted nije osvojio trofej od 2017. godine kada je trijumfovao u Ligi Evropa.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Rašford dominira – Junajted overio finale Liga kupa VIDEO

Izvor: B92, 02.Feb.2023

Fudbaleri Mančester junajteda igraće u finalu Liga kupa Engleske...Junajted je u revanšu na svom stadionu pobedio ekipu Notingem Foresta, 2:0 (0:0) i tako posle pobede na strani od 3:0 lagano završio posao...Klub sa Old Traforda će tako posle šest godina imati priliku da osvoji trofej, a protivnik...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.