Mančester junajted u finalu FA kupa pobedom na penale protiv Brajtona

Izvor: Beta, 23.Apr.2023, 21:12

Mančester junajted u finalu FA kupa pobedom na penale protiv Brajtona

Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se večeras u finale FA kupa, pošto su u polufinalu u Londonu pobedili Brajton posle izvođenja jedanaesteraca sa 7:6, nakon što je u regularnom delu i posle produžetaka bilo 0:0.Na stadionu Vembli pred skoro 82.000 gledalaca, posle 120 minuta nije bilo golova. Najbolje šanse su imali Markus Rašford i Kaoru Mitoma, ali nisu uspeli da zatresu mreže, pa su finalistu odlučili jedanaesterci.Golove za Junajted postigli su redom Kazemiro, Diogo Dalo, Džejdon Sančo, Markus Rašford, Marsel Zabicer, Vaut Veghorst i pobedonosni pogodak Viktor Lindelof.U ekipi Brajtona precizni su bili Aleksis Mekalister, Paskal Gros, Deniz Undav, Pervis Estupinjan, Luis Dank, Adam Vebster, a u poslednjoj šestoj seriji preko gola šutirao je Soli Marš.Mančester junajted će u finalu 3. juna na Vembliju igrati protiv gradskog rivala Mančester sitija.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   London

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

MANČESTERSKI DERBI U FINALU FA KUPA: Junajted posle boljeg izvođenja penala do borbe za trofej

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023

Galebovi nisu imali sreće...Fudbaleri Mančester junajteda plasirali su se u finale FA kupa, pošto su u Londonu u polufinalu posle boljeg izvođenja penala pobedili Brajton rezultatom 7:6...Meč je posle 90 minuta završen bez golova, a pošto nije bilo pogodaka ni posle dodatnih 30 minuta, pristupilo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.