Mančester junajted mora da plati i troškove Murinjovog boravka u hotelu, evo koliki su!

Izvor: Sportske.net, 18.Dec.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mančester junajted mora da plati i troškove Murinjovog boravka u hotelu, evo koliki su!

Ogromni troškovi za Mančester junajted.

Žoze Murinjo više nije trener Mančester junajteda.

Odlučili su se na takav potez u klubu nakon serije loših rezultata u prvenstvu, Murinjo je imao dobar učinak u Ligi šampiona gde je stigao do osmine finala, ali je u Premijer ligi bio užasan, a pored svega toga imao je problem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i sa igračima.

Mančester junajted je za ovaj otkaz morao da plati mnogo za odštetu, 6 miliona jer je uspeo da izbori osminu finala Lige šampiona, a 24 miliona za ugovor.

Nije to sve.

Mančester junajted se obavezao i da obezbedi smeštaj za Portugalca, imao je odrešene ruke prilikom biranja hotela, a na kraju je odlučio da to bude u "Lauriju", jednom od najluksuznijih gde je proveo 895 dana.

Engleski mediji su izračunali, Mančester junajted je morao da plati oko 600 hiljada funti za njegov boravak tamo.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Izbori

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.