Lukaku se izgleda odlično ušuškao na Old Trafordu, spava već 238 dana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 25.Nov.2018, 00:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lukaku se izgleda odlično "ušuškao" na "Old Trafordu", spava već 238 dana! (foto)

Neverovatan post napadača Mančester junajteda.

Mančester junajted tone sve dublje i dublje. Danas nisu uspeli da pobede Kristal Palas. Murinjova ekipa deluje zaista bezidejno, a koliko malo njegov tim teško stvara šanse za gol, govori podatak da je Junajted stvorio manje prilika od Sautemptona, koji znamo koliko se muči u ovoj sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Prvo su svi mislili da je ogroman problem u defanzivi, i da "Crveni Đavoli" primaju previše golova, što je potpuno atipično za timove koje vodi Portugalac. Međutim, taman kada na trenutak reši te probleme u defanzivi i ne primi gol (kao danas protiv Palasa), odmah se pojave brojni drugi problemi. Sada je napad problem.

Jedino je Marsijal u solidnoj formi. Mnogi kritikuju Sančeza, ali nikako ne može da se izostavi ni Romelu Lukaku.

Naime, Murinjo je želeo baš Lukakua i izdvojio je ogroman novac kako bi doveo ovog golgetera iz Evertona, ipak, on je trenutno u ogromnoj krizi, a gol na domaćem terenu nije postigao od 31. marta!

Poslednji put je zatresao mrežu kod kuće u meču protiv Svonsija, kada je Junajted slavio sa 2:0, od tada je prošlo 238 dana, a Lukaku je na terenu bio čak 14 sati. Izgleda da se baš uspavao na "Teatru snova".

Romelu Lukaku has gone over 14 hours of football since his last goal at Old Trafford... 238 days ago! 😮https://t.co/FBJNFYizvq

— SPORTbible (@sportbible) November 24, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.