Srbi blistaju širom Evrope - Mitar, Luka, Ljaja, sad i Prijović! (video)

Izvor: Sportske.net, 24.Nov.2018, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi blistaju širom Evrope - Mitar, Luka, Ljaja, sad i Prijović! (video)

Gde su stali protiv Litvanije u dresu sa državnim grbom, naši reprezentativci nastavili danas u svojim klubovima.

Podsetimo, Aleksandar Mitrović bio je dvostruki strelac u pobedi Fulama nad Sautemptonom (3:2), na debiju novog trenera Klaudija Ranijeerija.

Fulam je tako prekinuo dugu seriju poraza u Premijer ligi, a Mitrović je prekinuo kraći golgeterski post u svom klubu.

Našto kasnije, Adem Ljajić je bio strelac u ubedljivoj pobedi Bešiktaša na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Antaliji (4:1), a pogotku je pridodao i jednu asistenciju.

Asistent je bio i Luka Jović u trijumfu Ajntrahta protiv Augsburga (3:0), a sjajno veče začinio je i Aleksandar Prijović, napadač solunskog PAOK-a.

U 11. kolu grčke Superlige, PAOK je upisao 10. pobedu, ovoga puta protiv Rastavčevog Ksantija, u čijim redovima su nastupili i golman Živko Živković, kao i vezista Petar Đuričković.

PAOK je slavio sa 2:0, a Prijović je postigao vodeći gol u 47. minutu. Njemu je to sedmi pogodak ove sezone u šampionjatu Grčke.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.