Karantin završen, Junajted protiv PSŽ-a njihovim oružjem?

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2020, 14:01

Karantin završen, Junajted protiv PSŽ-a "njihovim" oružjem?

Kakav bi to novi početak bio za napadača.

Sutra nam se vraća Liga šampiona.

Najelitinije takmičenje počinje utakmicama u Kijevu i Sankt Peterburgu, Dinamo će ugostiti Juventus a Zenit Klub Briž. Ipak derbi kola se igra od 20:45 časova u Parizu.

PSŽ će ugostiti Mančester Junajted u grupi H, oba tima ulaze sa dobrim raspoloženjem. PSŽ je dobio Nim u gostima rezultatom 4:1, istim rezultatom je slavio i Junajted na gostovanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Njukaslu a sutra će biti i pojačani na mestu špica.

Kavaniju je istekao period karantina po protokolu Vlade Engleske, podsetimo on je petog oktobra došao kao slobodan igrač - dvonedeljni period je prošao i nova "sedmica" Junajteda je spremna za prve minuta u svom novom dresu.

A bolji debi ne može biti nego protiv bivšeg kluba čiji je i najbolji strelac u istoriji. Videćemo da li će Solskjer gurnuti Urugvajca odmah u vatru, jasno da "đavoli" jedva čekaju efikasnog napadača u svom timu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.