Liga 1 - Nica slavila u Sent Etjenu (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 19:09

Liga 1 - Nica slavila u Sent Etjenu (video)

Gosti bez problema do nova tri boda.

U sedmom kolu francuske Lige 1, fudbaleri Nice savladali su u gostima Sent Etjen rezultatom 3:1.

Gosti sa Azurne obale su na sjajan način otvorili meč i vodili sa 2:0 već posle prvih pola sata igre, prvo zahvaljujući Le Melou u osmom, potom i Giriju u 30. minutu koji je iskoristio veliku grešku golmana "zelenih" Mulana.

Uspeo je domaćin da se koliko toliko vrati u meč u 57. minutu kada je tinejdžer Adil Aučiče >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smanjio zaostatak svoje ekipe.

Ipak, sve je bilo gotovo u prvom minutu nadoknade vremena kada je Mizijan Maolida postavio konačnih 3:1.

Sent Etjen se nalazi na desetom mestu Lige 1 sa deset osvojenih bodova, dok je Nica peta sa 13.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Serija A - Goleada u Udinama, Parma prva žrtva "zebreta"! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020

Domaćin konačno pobedio...U veoma uzbudljivom duelu između Udinezea i Parme, domaćin je slavio u četvrtom kolu Serije A rezultatom 3:2..."Mlekadžije" su bolje otvorile meč pošto su stigle do vođstva u 26. minutu preko Hernanija, ali su "zebrete" dva minuta kasnije poravnale rezultat golom Samira...Drugo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.