Kad je teško - BRUNO! Matićev Junajted sa kreča do bodova protiv Banetovog VBA! (video)

Izvor: Sportske.net, 22.Nov.2020, 00:00

Kad je teško - BRUNO! Matićev Junajted sa "kreča" do bodova protiv Banetovog VBA! (video)

U meču koji je obilovao prilikama na obe strane portugalski vezista ponovo izašao kao junak.

Fudbaleri Mančester junajteda teškom mukom su uspeli da probiju bedem gostujućeg Vest Bromvič Albiona i slave sa 1:0 u meču 9. kola Premijer lige.

Jedini gol na meču u kome su na suprotnim stranama igrala dvojica bivših reprezentativaca Srbije - Nemanja Matić i Branislav Ivanović, bolje se snašao četiri godine mlađi vezista.

Strelac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << jedinog gola na meču bio je Bruno Fernandeš koji je u 56. minutu iskoristio penal pošto je prethodno defanzivac gostiju igrao rukom nakon centaršuta Huana Mate.

A počelo je prilično ofanzivno od strane domaćih. Antoni Marsijal je krenuo silovito, ali je naspram sebe imao raspoloženog golmana gostiju.

Imali su gosti svoje šanse u prvom poluvremenu, ali su se najviše radovali na startu drugog kada je sudija pokazao na penal.

Ipak, radost je kratko trajala pošto je nakon konsultacije VAR-a promenio odluku.

Do kraja meča Kalum Robinson je pogodio prečku, a samo dva minuta kasnije Markus Rašford je propustio šansu da na vreme potvrdi pobedu.

Do kraja meča rezultat se nije menjao pa je Junajted ovom pobedom stigao do drugog trijumfa u nizu i posle nepunog devet kola zauzima deveto mesto.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐAVOLI SA KREČA DO TRI BODA: Matićev Junajted bolji od Banetovog VBA

Izvor: Kurir, 22.Nov.2020

Fudbaleri Mančester Junajteda savladali su Vest Bromvič Albion 1:0 u meču 9. kola Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Minimalac Vest Hema, Šefild ostaje na dnu VIDEO

Izvor: B92, 22.Nov.2020

Fudbaleri Vest Hema savladali su Šefild junajted u gostima, u meču 9. kola Premijer lige – 1:0 (0:0)...Šefild je ovim porazom ostao zakucan za poslednje mesto na tabeli...Vest Hem je skočio na osmo mesto...Prvo poluvreme bilo je nezanimjivo, sve do pred poslednjih 10 minuta...Prvo je Souček iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.