KRALJ JE VLADAR SVEGA: Real preko Junajteda do Superkupa Evrope, Matić na debiju bez trofeja

Izvor: Press, 08.Avg.2017, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRALJ JE VLADAR SVEGA: Real preko Junajteda do Superkupa Evrope, Matić na debiju bez trofeja

Prvi evropski trofej u sezoni pripao je fudbalerima Reala! Madriđani su u finalu Superkupa pobedili Mančester junajted sa 2:1 u Skoplju golovima Kazemira i Iska, dok je Lukaku smanjio rezultat posle sjajnog šuta Nemanje Matića.
Foto: Peter Cziborra/Reuters
Fudbaleri Real Madrida osvojili su Superkup Evrope pobedom nad Mančester junajtedom na skopskom stadionu "Filip drugi" - 2:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << (1:0).
Osvajač Lige šampiona je bio bolji od pobednika Lige Evrope i zasluženo je na kraju slavio.
"Kraljevski klub" je upotpunio ionako ogromnu kolekciju trofeja, sada je aktuelni šampion Španije, Evrope i sveta i osvajač Superkupa. Ujedno, Madriđani su postali prvi koji su uspeli da odbrane ovaj trofej.

Trijumf ekipi Zinedina Zidana doneli su Kazemiro i Isko golovima u 24. i 52. minutu.
Nadu "crvenim đavolima" vratio je Romelu Lukaku pogotkom u 62. minutu. Međutim, Junajted u nastavku nije uspeo da stigne do izjednačenja.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.