Junajted traži drugo rešenje posle izjave Levija za Kejna

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 11:36

Junajted traži drugo rešenje posle izjave Levija za Kejna

U Mančester junajtedu su svesni da će ovog leta biti jako teško angažovati golgetera Totenhema Harija Kejna.

Jasno je da je prva meta "crvenih đavola" u prelaznom roku napadač, ali sudeći po onome što dolazi iz Londona, Erik ten Hag mora da traži druge opcije.

Ostrvski mediji prenose izjavu bliskog saradnika predsednika Totenhema Danijela Levija, oko toga šta je Levi rekao jednom prilikom za >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prodaju Kejna.

Nije tajna da je Junajted i ranije želeo reprezentativca Engleske, ali je Levi tada rekao da će "morati prvo da ga ubiju", ako žele da Kejn napusti redove "pevaca".

To samo govori koliko je teško pregovarati sa njim.

Otuda, Ten Hag mora da razmatra i druge opcije poput Viktora Osimena, Gonsala Ramosa, Randala Kolo Muanija i Rasmusa Hojlunda.

Klub sa Old Traforda je pobedom nad Čelsijem od 4:1 i teoretski obezbedio plasman u Ligu šampiona, tako da poslednji meč sezone u Premijer ligi, sa Fulamom na Old Trafordu, neće imati značaja po tom pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Hag

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.