Junajted pobedio Vest Hem, Rašford postigao 100. gol za tim iz Mančestera

Izvor: Beta, 30.Okt.2022, 20:35

Junajted pobedio Vest Hem, Rašford postigao 100. gol za tim iz Mančestera

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su večeras na svom terenu ekipu Vest Hema sa 1:0, u meču 14. kola Premijer lige.Domaći tim je do pobede došao u 38. minutu, kada je svoj 100. gol u dresu Junajteda postigao Markus Rašford.Rašford je gol postigao glavom posle centaršuta Kristijana Eriksena.On je tako postao 22. igrač u istoriji Junajteda sa 100 golova, a prvi od Vejna Runija, koji je 100. gol postigao 2009. godine.Junajted je na petom mestu Premijer lige sa 23 boda, dok je londonski tim na 13. mestu sa 14 bodova.U narednom kolu Junajted gostuje Aston Vili, a Vest Hem dočekuje Kristal Palas.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda pobedila Kolubaru u Lazarevcu

Izvor: Beta, 30.Okt.2022

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na gostovanju ekipu Kolubare sa 2:0, u utakmici 17. kola Super lige Srbije.Crveno-beli su do prednosti došli u 45. minutu u poslednjem napadu prvog dela. Jovan Mijatović je asistirao ka Aleksandru Pešiću, koji je izašao sam pred golmana Dejana Stanivukovića...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.