Zvezda pobedila Kolubaru u Lazarevcu

Izvor: Beta, 30.Okt.2022, 20:35

Zvezda pobedila Kolubaru u Lazarevcu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su večeras na gostovanju ekipu Kolubare sa 2:0, u utakmici 17. kola Super lige Srbije.Crveno-beli su do prednosti došli u 45. minutu u poslednjem napadu prvog dela. Jovan Mijatović je asistirao ka Aleksandru Pešiću, koji je izašao sam pred golmana Dejana Stanivukovića i lako ga savladao.Zvezda je bolje otvorila nastavak meča i u 48. minutu dolazi do 2:0. Loptu je u šesnaesterac uputio El Fardu Ben, a svoj prvi gol u dresu Zvezde postiže Kalifa Kulibali.Posle 14. pobede u prvenstvu Zvezda vodi sa 44 boda, dok je tim iz Lazarevca na devetom mestu sa 19 bodova.Zvezda će u sledećem kolu dočekati Mladost iz Lučana, a Kolubara gostuje Radničkom u Nišu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan ubedljiv protiv Radničkog iz Niša

Izvor: Beta, 30.Okt.2022

Fudbaleri Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Radničkog iz Niša sa 4:0, u utakmici 17. kola Super lige Srbije.Partizan je poveo u sedmom minutu, a vodeći gol je postigao Andrija Pavlović. Veliku grešku je napravio igrač Radničkog Maka Gaku, koji je dodao loptu do napadača crno-belih,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.