Junajted našao desnog beka u Parizu?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted našao desnog beka u Parizu?

Prate ga cele sezone.

Kako prenose mediji u Francuskoj i Engleskoj, Mančester junajted je veoma zainteresovan za defanzivca Pari sen Žermena i reprezentacije Belgije Tomu Menijea.

Ovaj 27-godišnji fudbaler je u francusku prestonicu stigao 2016. godine iz Klub Briža, do danas je upisao 88 nastupa i postigao 11 golova za "Svece".

Mančester junajted traži desnog beka, ostaju bez Valensije, koji napušta klub po isteku ugovora, pa je izbor pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na belgijskog reprezentativca iz Pariza.

Skauti kluba sa "Old Traforda" ga prate čitave sezone, oduševljeni su onim što su videli i pokušaće da ga presele u svoje redove u letnjem prelaznom roku.

Ipak, neće to bili lak posao, najpre moraju da izbore Ligu šampiona, kako je za Menijea zainteresovan veliki broj klubova, od kojih većina igra u elitnom takmičenju.

Sa druge strane ni PSŽ se ne žuri da ga prodaje, čini se da su Menije i Dani Alveš odličan izbor za rotaciju po desnom boku u odbrani, ali ukoliko Belgijanac zatraži promenu sredine, verovatno će mu izaći u susret, doduše, samo za odgovarajuću sumu.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.