Džeko dogovorio povratak na Ostrvo?

Izvor: Sportske.net, 06.Apr.2019, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeko dogovorio povratak na Ostrvo?

Reprezentativac BiH blizu povratka u Premijer ligu.

Kako prenose italijanski mediji, Edin Džeko se dogovorio sa Vest Hemom.

Iskusni napadač ima ugovor sa Rimljanima do 2020. godine, sve češće se pominje da bi mogao da promeni sredinu, a pored "Čekićara" interesovanje za fudbalera iz Bosne i Hercegovine pokazao je i milanski Inter.

Ipak, mediji sa Apenina tvrde da se bivši napadač Volfsburga i Mančester sitija dogovorio sa "Čekićarima", koji su spremni >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da izjednače primanja koja ima u Rimu.

Problem je ipak u tome što "Vučica" za usluge svog napadača traži 20 miliona evra, pitanje je da li je ekipa iz Londona spremna da plati taj novac za 33-godišnjeg fudbalera.

Džeko je u Romu stigao iz Sitija za 15 miliona evra, ove sezone je postigao 12 golova na 32 nastupa u svim takmičenjima.

Imao je i par ispada ove sezone, zaradio je direktan crveni karton u debaklu protiv Fiorentine (1:7), da bi se na poluvremenu utakmice protiv Spala, pre par kola, žestoko pokačio sa saigračem El Šaravijem.

Roma će doživeti velike promene na leto, spremni su da prodaju Džeka, videćemo i da li su spremni da spuste cenu.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Džeko se dogovorio - ugovor na dve godine, ista plata! Još Roma da pristane...

Izvor: MozzartSport.com, 06.Apr.2019

Šta će biti sa Edinom Džekom? To je pitanje koje interesuje navijače Rome. Danas stiže vest koja se tiče interesovanja Vest Hema za napadača Vučice. A italijanski mediji kažu da se Džeko već dogovorio sa klubom iz Londona! I da je preostalo samo da dođe do dogovora između Rome i Vest Hema....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.