Junajted kupuje po proverenom receptu, legenda kluba preporučila još jednog Zmaja sa Libertija! (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020, 09:54

Junajted kupuje po proverenom receptu, legenda kluba preporučila još jednog "Zmaja" sa "Libertija"! (video)

Minulog leta su napravili dobar posao.

Kako prenose mediji sa Ostrva, Mančester junajted sprema ponudu za defanzivca Svonsija Džoa Rodona.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je od starta karijere na "Libertiju", par puta je bio na klupi u Premijer ligi, ali nije dobio priliku da debituje, dok je po ispadanju u Čempionšip postao redovan u startnoj postavi "Labudova".

Talentovani Velšanin nastupa na poziciji centralnog defanzivca, a Junajtedu ga je preporučio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << selektor Velsa i legenda kluba sa "Old Traforda" Rajan Gigs.

Podsetimo da su "Đavoli" i minulog leta na njegovu preporuku angažovali Danijela Džejmsa iz Svonsija, ispostavilo se da su napravili odličan posao, kako je hitronogi krilni fudbaler pokazao veliki potencijal već u svojoj prvoj sezoni u Premijer ligi.

Sada se spremaju još jednom da poslušaju svoju legendu, spremili su ponudu tešku 25 miliona evra za Rodona, teško da će joj Svonsi odoleti.


Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lindelof je problem, Junajted nalazi novog partnera kapitenu?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2020

Šveđanin na meti kritika od samog dolaska...Rajan Gigs je savetovao svoj klub po pitanju pojačanja. Velšanin je preporučio sunarodnika iz Svonsija, jasno je da Junajted neće stati tu...Kris Smoling se izvesno neće vratiti na "Old Traford", Roho je u Argentini, Džons odavno ne figuruira kao igrač...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.